NovoMiloševačka Slika dana - 01.03.2017

IzDrkavanje vlasti, po siromaškim državljanima I

IzDrkavanje vlasti, po siromaškim državljanima I

    Opis: Mislim da "ovakvo štâ, nigdi" nema u "celim, belim, civilizovanim" svetu !!!

    Naime i šire je dobro je poznato , da "otKad" je "ove vlasti", nikad', góra "financijska, situvacija" nije bila, "uZadnji" pedes't, šezdes't godina !!!

    Ranije, kad' na vreme "nePlatite štruju" i "dođedu" Vam 'lektričari, lepo se dogovorite, kol'ki "devo" dûga morate o'ma' da platite, a kol'ki kasnije i gotavo !!!

    Ako imate "novaca" il' se nekako snađete, pa uplatite "uPoštu" i pokažete 'lektričarima, "neSečedu" Vam "štruju" !!!

    A "danaske", prvo "sečedu štruju", pa tek "ondak tražidu", da "cêli" dûg platite, no ni ondak" nije "gotavo", neg' "tražidu", da dokaz o uplati, nosite lično, čak u "dištribuciju Bečkerek", koja je od Miloševa udaljena "priko" šezdes't kilometara !?!

    I sad' zamislite te naše, jadne 'lektričare, koji treba da Vam i "isključidu štruju" i "objasnidu di" i štô morate da idete, a da bi oni "naNovo" iz Novog Bečeja, "brez" ikakve nužde, došli "kodVas" zbog uključenja !?!

    Nikak'i, savremeni oblici dokazivanja uplate "neDolazidu uObzir: lektronskim proKnjižavanjom, eMajlom, faksom", brzom i sporom poštom..., ne..., morate da im se poklonite "naNoge" i da im, što ono "kažedu" - poljubite šank..., pardon..., šalter !!!

    Tek "ondak" i jedino tek "ondak", oni "javaljadu" našim 'lektričarima iz Novog Bečeja, da "dođedu", da Vam "uključidu štruju" !!!

    E sad', zamislite, da treba da idete do Bečkereka "sas vozom", koji "dotlena savobraća dvaRed" dnevno, pa u'vatite tek onaj "poslaPodna", to znači da treba "negdi" da "priSpavate", pa tek "sutriDan" krenete peške il' "sas taksikom naDrugi" kraj varoši, da bi stigli da im "poljubite šank", pa Vam još i "ondak" sledi put natrag do Miloševa !!!

    Ni "sas aftobusima" ništa nije bolja "situvacija", jedino što je bolje, je to, što je "aftobuska stanica" u "Bečkerek", bliže "elektroDištribuciji", neg' željeznička !!!

    "Taksiku" iz Miloševa da uzmete i da ga platite, će Vas izneti skuplje neg' dûg za "štruju" !!!

    I naravno, ako imate "afto" je najbolje, al' "zaTo izDangubite" i u "pûtu", a i čekanje "uRed isprid" šaltera "znâ" da potraje !!!

    Pitate se, dal' ima još nešto po glavi sirotinje ?

    Ima, kako da nema - morate da stignete do "polak" dva, jer se ulazna vrata zgrade "dištribucije, zatvaradu" za "mušterije", tako da lako mož' da Vam se desi, da "naMesto" šanka, poljubite pomenuta, zaključana vrata i "badava priđete priko" sto i dvades't kilometara i da tako "doSutra poslaPodna", ostanete "uPomrčinu", a izmirili ste "komlektan" dug !!!

    Do nadležni' iz EPS-a, ne postoji ni jedan, ama baš ni jedan, jedini način da dođete, a kako već "odâvna", u "ovu strogo, cenzurisatu državu" nema slobodni' medija, pa da se "ljudcki" obratite, široj javnosti, mogu i dalje da "radidu štoGuđ" i "kakoGuđ oćedu, brez" da ikom' "odGovaradu" !!!

    Ko je pomen'o "onu staru", da - riba od glâve smrdi ( vidi naslovnu fotografiju, "skinutu sas" interneta... ) !!!

    P.S. - nadam se, da ćete mi oprostiti zbog naslova, no nisam mog'o ništa kulturnije, a približnije da upotrebim, "kav" opis ovak'e "brezObrazno", samozadovoljavajuće râdnje, "aktualne", narcisoidne vlasti, nad "siromaškim" državljanima, "države na Srbiju" !!!

    NASTAVIĆE SE..., "naŽalost" ima još...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora