NovoMiloševačka Slika dana - 14.03.2017

Vreme je za pripremu protivu krađe izbora !!!

Vreme je za pripremu protivu krađe izbora !!!

    Opis: Jedina obećanja koja SnS ispunjava, jesu vezana za njihove članove...

    Prvo, ako Vam obećaju da ćete dobiti posao, ukoliko se učlanite, dobićete ga... i drugo, ukoliko vam obećaju, da ćete izgubiti posao, jer niste lojalni, izgubićete ga !!!

    Kad pristanete da se učlanite u SNS i dobijete posao, kako biste preživeli, kada dođe red na izbore, daće vam listu sa naslovne fotografije i obavezu da skupite najmanje 10 sigurnih glasova, a za SnS !!!

    Ukoliko to odbijete, ostajete bez posla !!!

    Moja preporuka je, da pristanete na sakupljanje sigurnih glasova, jer razumem da u ovakvoj situaciji, nemate puno izbora i egzistencija je ipak ispred svega.

    Kada sakupite te glasove, morate i dokazati kako su glasali. Za to postoje dve opcije, jedna je da fotografišu glasački listić i pošalju vam, a druga je, da dobijete već popunjen listić i samo ga ubacite, a onaj koji dobijete na biračkom mestu, vratite u stranku !!!

    Ovaj metod se naziva, zapamtite - "BUGARSKI VOZ" !!!

    Ovo je organizovana krađa izbora, kroz ucenu !!!

    Ukoliko ste naterani na ovako nešto, postoje dva izlaza !!!

    Jedan je da poništite glas, tako što ćete prvo zaokružiti SNS, a onda i još neku listu !!!

    Drugi je da uradite, kao što je prikazano na slici, listić je sa parlamentarnih izbora, od prošle godine, ali važi isti princip i za predsedničke, pa će se kontrolori na izborima izboriti da se vaš glas važi !!!

    Zaokružite kao što je od vas traženo, fotografišite, onda to precrtajte i glasajte za onog koga želite ( primer: Borko Stefanović... ).

    Prema preporuci RIK-a, svaki glas na kome se jasno može utvrditi za koga je, se važi i broji. U svakom slučaju to će znati kontrolori opozicije, čiji je posao da se izbore i spreče krađu. Vi ne morate biti junak, dovoljno je da uradite sve, kako vas ne bi grizla savest.

    Moramo se boriti protiv krađe rezultata izbora, koja se uveliko sprema !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora