NovoMiloševačka Slika dana - 07.09.2017

Eto... i Cunce nam šilje neke zrake !?!

Eto... i Cunce nam šilje neke zrake !?!

    Opis: Ovi naši, "kav gejoMetri" iz ( RGZ-a - Republičkog "Geodetckog" Zavoda, "države na Srbiju"...), "javljadu" da nam "Cunce jučeraske", a i "danaske, šilje" neke "zrake" !!!

    "Navodidu" da:

    - Intenzivna solarno-geomagnetska oluja koja sa Sunca stiže do Zemlje može danas i sutra u Srbiji dovesti do poremećaja elektro-mreže i distributivnih sistema, u radu satelitskih i komunikacionih sistema, GPS tehnologija, radarskih sistema i sistema za navigaciju, te da geoefektivnost solarne i geomagnetske bure može imati uticaja na promene meteoroloških parametara i na formiranje vremenskih prilika !!!

    E, a paz'te dalje:

    - Bioritmička, radna i fizička aktivnost meteoropata i hipersenzitivnih ljudi mora biti prilagodena situaciji, moraju se pratiti uputstva i preporuke medicinskih ustanova, te da kada se zna kakvi se geomagnetski dani najavljuju, onda je lakše pripremiti telo i dušu, da tu uzburkanu magnetizaciju unesu i prenesu u naše živote...

    Šta kažete..., a ?

    "Privazišli" su sâmi sebe..., jel'de ?

    Tim povodom sam se nešto "mislijo", da mora biti, da je to naše "Cunce takvo štâ", radilo i ranije i baš me interesuje, kako je to nekad' uticalo na mog' deda Savu, kad' je pod vedrim nebom, iš'o "naNjivu, na Akaču", a "brez" ovak'og' upozorenja ?!?

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora