NovoMiloševačka Slika dana - 26.11.2017

Maca juri svoj rep i nikad ga ne dostiže...

Maca juri svoj rep i nikad ga ne dostiže...

    Opis: "OtKad" ja "barem" pamtim, gore se nije "živilo" !!!

    A razlog je jednostavan, da "neKažem" prost - ova "aktualna, kav" napr'dna vlast, mora što pre da ode, jer je "naSkroz" nesposobna da išta uradi, što se ekonomije, a i svi', ostali', važni' stvari tiče i to tako "ide" već više od pet godina, sve gore i gore !!!

    Kako javlja Tanjug, a koji je, "kav ugašen" Uredbom Vlade "države na Srbiju", još "3-og novembera" 2015-te godine ( ?!? ), Dragan N. Đuričin , naš "Milošefčan" poreklom, profesor na "Ekonomski fakultet" iz "BevoGrada", je u nekol'ko rečenica, baš slikovito "obJasnijo, kav" našu, trenutnu "situvaciju":

     - Ne možete biti deo Evorpske unije, ako nemate puteve, železnice, aerodrome i ostalu infrsatrakturu, ali moraju postojati i zakoni i institucije, koje prate primenu i poštovanje tih zakona.
    - Digitalzacija jeste prioritet, ali i da politika čvrstog budžetskog ograničenja, nema alternativu i da se to odnosi i na privredu.
    - Država ne sme pokrivati gubitke državnih predzueća budžetskim novcem.
    - Ukoliko se deficiti sa tog sektora kompenzuju iz budžeta, ukoliko država daje garancije za kredite koje uzimaju ta preduzeća, da bi pokrila svoje gubitke, onda se mikro, fleksibilno ograničenje prenosi sa nivoa preduzeća i banaka, na nivo države.

    - Tako da, maca juri svoj rep i nikad ga ne dostiže !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora