NovoMiloševačka Slika dana - 07.03.2018

BKC NA SAJAM KNJIGA U NOVI SAD !!!

BKC NA SAJAM KNJIGA U NOVI SAD !!!

    Opis: BKC NA SAJMU KNJIGA U NOVOM SADU: dva festivala i 53 nova naslova !!!

    Banatski kulturni centar će biti jedan od izlagača na predstojećem Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu od 7. do 12. 3. 2018. godine povodom kojeg će:
    - organizovati dva međunarodna festivala u saradnji sa Novosadskim sajmom - 9. evropski Fejsbuk pesnički festival i 7. festival ilustracije knjige BookILL fest i
    - predstaviti izdavačku produkciju od 53 nova naslova objavljena između sajmova 2017/18. od kojih je 18 naslova na stranim jezicima ili su višejezična izdanja.

     Evropski Fejsbuk pesnički festival će se po deveti put održati u okviru novosadskog Sajma knjiga 10. i 11. marta 2018. Za učešće na festivalu i za konkurs za Nagradu prijavilo se oko 450 pesnika iz 19 zemalja sveta . Oko 130 učesnika je potvrdilo svoj lični dolazak na Festival, dok će ostali pesnici učestvovati putem Fejsbuka.

     Više o Festivalu:
    http://banatskikulturnicentar.blogspot.rs/search/label/EVROPSKI%20FEJSBUK%20PESNI%C4%8CKI%20FESTIVAL

     Festival ilustracije knjige Bookill Fest će se po sedmi put održati u okviru novosadskog Sajma knjiga. Gostujuća izložba Bijenala ilustracije u Bratislavi i retrospektivna izložba ilustracija "BookILL fest-a" biće otvorene 8. marta 2018. godine na Novosadskom sajmu u okviru otvaranja 7. festivala ilustracije knjige "BookILL fest".

    Više o Festivalu:
    http://banatskikulturnicentar.blogspot.rs/2018/03/izlozba-bijenala-ilustracije-u.html

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora