NovoMiloševačka Slika dana - 10.03.2018

Milošefčan je jedini osvojijo medalju za Srbiju !

Milošefčan je jedini osvojijo medalju za Srbiju !

    Opis: Da, da..., dobro ste pročitali..., "išo" je pun "aftobus" karatista "iz države na Srbiju", a u "Oustriju", u "Salcburg" i naš "Milošefčan", Vladimir Brežančić, je jedini "osvojijo" medalju !!!

    

    Član je KK Mladost iz Novog Miloševa i evo šta "stoji" na "njin" sajt', tim povodom:

    U nedelju 4. marta održana premier liga serije A u Austriji u Salzburgu, u organizaciji Svetske Karate Federacije (WKF), gde se okupilo 1594 takmičara iz 522 tima iz celog sveta.
    U kategoriji do 84kg u kojoj je nastupilo 133 takmičara, Vladimir Brežančić se, kao jedan od najmlađih učesnika, nakon 7 mečeva izborio za 3. mesto.
    On se u eliminacijama, u, prvom meču susreo sa Špancem, koga je porazio rezultatom 5:1, zatim je takmičara iz Maroka porazio sa čak 8:0, treći meč je vodio protiv Engleza i završio ubedljvim rezultatom od 9:0, četvrti meč je vodio protiv Finca Mantere Nika, koga je pobedio rezultatom 2:0.
    U četvrtfinalu se se borio protiv iskusnog Hrvatskog takmičara i iz tog meča je izašao kao pobednik rezultatom 2:1.
    Polufinalni meč je bio manje uspešan za Vladimira, ali se i dalje borio hrabro protiv Ukrajinca i nažalost izgubio rezultatom od 7:4.
    Zatim, da bi došao do bronzanog odličja, borio se protiv Rusa, Kolikov Alexandra koga je nakon uzbudljivog meča i nerešenog isoda od 2:2, konačno porazio.

    Eto..., da nije nâs "milošefčana", tačno bi se tamo "oSramotili"..., al' eto..., naš "deran", to nije "dozvolijo" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora