NovoMiloševačka Slika dana - 21.03.2018

Milivoj Bešlin - Zrenjanin il Petrovgrad ?!?

Milivoj Bešlin - Zrenjanin il Petrovgrad ?!?

    Opis: Ovi, "kav" naši, "aktualni palitičari", su "zdravo, jâko" vešti, da "bežidu" od rešavanja osnovni', životni' problema i da "ondak" to "sas" nečim sasvim, drugim "zabašuridu" !!!

    Trenutno, u "sedište, kav našog SrednjoBanatckog" okruga, su bacili "kôšću" međ' narod, da se "svađadu" oko imena grada, "kav" dal' da "ostane" Zrenjanin il' da se "kav vrati" i "zove" Petrovgrad ?!?

    "ZaPravo" se pod "tepik" gûra, pored ostali' i problem "sas pijaćom" vodom, koji traje "priko pet godina i jednostavno se "neRešava", jer to srbijansku vlast "niMâlko neInteresuje" !!!

    Što se "nâs milošefčana" tiče, a kad' nešto pominjemo taj grad, "redko" kad' ga oslovimo po sada'njom imenu, neg' skoro uvek kažemo - Bečkerek , što ste i na "ovaj" sajt' mogli primetiti...

    Da "bidnem" do kraja jasan, "daklem" ne "upirem" ni na jedno ime, "naKraj", baš me i briga, al' nekako, ni' od najstariji' karlovčana il' beodrana, koje sam "utuvijo", nikad', ama baš nikad' nisam čuo da je neko pominj'o - Petrovgrad !!!

    Tim povodom je naš "Milošefčan, po ocu" Beodran, a po "materi" Karlovčan, Milivoj Bešlin , "poStruki" doktor istorijski' nauka, dao intervju "nemeckoj", medijskoj kući - Dojče vele, "po srbski"...

    Intervju je "vodila" novinarka Sanja Kljajić, a "pod obaveznim" ga morate pročitati, tako što - "KLIKNETE ÔDENA" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora