NovoMiloševačka Slika dana - 13.04.2018

DoSad..., najdraža mi NM Slika dana !!!

DoSad..., najdraža mi NM Slika dana !!!

    Opis: "Jučeraske" sam "sas aftom, prolazijo" pored novomiloševačkog', Centralnog' parka, kad' sam i "vidijo dečurliju izNaše" osnovne škole, kako nešto "crtadu" !!!

    "PoMislijo" sam..., o Bože..., svaka čast "onim", ko i' je izv'o napolje iz one zgrade od betončine... i kako bi dobro bilo da to "uSlikam" i "poFalim nasta'ni(cu)ka !!!

    Na sreću, kad' sam se vrać'o, još su bili tu, pa sam "sas Glavnog, skrenijo" u Omladinski "sokak" i poč'o da i' "slikam" !!!

    Pogledajte, molim Vas lepo, u vidu panorame, kako mi "milošefčani" imamo lepu, pametnu i veselu decu !!!

    Napomena - da bi je vidl'i celu, "prePušavajte" ove strelice ispod fotografije, a za desno i levo...

    "Tražijo" sam pogodan položaj, odakle bi mog'o sve da "uSlikam", kad' je i "vaspostavilo" se, nasta'nica ( a koja "kanda" nije "Milošefčanka"... ), počela "sas" nâglim gestikulacijama u smislu..., eeeheeej..., pa ko si ti..., pa šta radiš ti..., pa kako smeš ti to da radiš ?!?

    "DoVikno" sam:

    Baš "uTaj momenat" je prošla "nekakva kamijončina Glavnim sokakom", pa je nastavila "sas" gestikulacijama", u smislu..., ništa "neČujem" !!!

    Počela je da mi prilazi, pa sam joj "ponovijo" moju zadnju rečenicu, al' me je "priKraj" naglo i onako značajno "prikinula":

    I "ondak" joj je "doljnja budza prikrila" gornju, skoro do nosa, dok je klimala glavu levo-desno, opet u smislu..., no, no..., ti to nikako "neSmeš" da radiš !!!

    Nisam 'teo da se raspra'ljam.., ću'to sam... i 'teo sam da krenem dalje..., al'..., ona je nastavila:

    E..., to već nisam mog'o da "priĆutim", pa sam joj kaz'o:

    Nasta'nica se odlučno "okrenila" ka, "kav" njenim "đacima" i "sas" određenom, dozom sarkazma i' je pitala:

    Ono što je "ondak" sledilo..., pamtiću do kraja života..., neko "odNji" je dig'o jednu, neko dve ruke... i desilo se jedno složno, "kav" da je od ranije "ujIgrano":

    Vîdno iznenađena, tak'om "rejakcijom" i odgovorom, nasta'nica je "sas" neverom "okrenila" glavu ka meni..., što me više i nije interesovalo..., "poLagano" sam "krenijo" i vikn'o "dečurliji":

    "Četrnajsta" je godina "zaRêdom", kako svakodnevno, uz pomoć vredni' saradnika, "uređivam" ovaj, naš sajt... i svašta sam "doŽivijo" i "priŽivijo"..., i lepog'... a i "lošog" ( kav što je i totalno "brisanje" sajta ... )..., no "slobadno" mogu da Vam kažem, da je ovo "doSad"..., od ukupno 4859 ( i "slovom": četir' 'iljade "osamsta" pees't i devet )......, ovo..., najdraža mi NM Slika dana !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora