NovoMiloševačka Slika dana - 20.05.2018

Kako to izgleda..., kad milošefčanke navijadu !!!

Kako to izgleda..., kad milošefčanke navijadu !!!

    Opis: Mada i nisam, baš neki zagriženik, što se tiče praćenja "sportcki" prenosa, no ipak priznajem, da mi "muški volemo" da zauzmemo daljinski od tv-a i proglasimo "celoVečernjo" navijanje !!!

    I to je sve lepo, dok nekim čudom ne uspemo, da "zajInteresujemo" naše "milošefčanke", da i one to isto "glêdidu", jer "ondak bidne" svašta !!!

    Eto baš..., "jučeraske "poslaPodna" su se "sIgrale tenisa", naša komšinica iz Rumunije Simona Halep i Ruskinja Marija Šarapova i to u Rim'..., u "Italiju"...

    I "neZnam" štô, za razliku "odNâs milošefčana", naše "milošefčanke" su o'ma' "stale" na stranu komšinice i tako je sve počelo...

    Prvo su "obTužile" sve "žabare sas" tribina, a pogotovu onu dvojicu sudija iza Marije, da "neGledadu di" treba, to jest' u "lenije", neg' samo u njene noge i dupe !!!

    Takođe su konstatovale, da je u ime "sportcke" prâvde, sreća to, što sudi "sudijinica", a ne sudija !!!

    A najstrašnije je bilo to, što su u'vatile voditelja tv prenosa, da je zaljubljen u Mariju, "zaŠta" im je dav'o povoda, pa evo nekol'ko njegovi' rečenica:

    - Čisti linije Šarapova !!!     - Mrežica je omela Šarapovu !!!     - Kakva je to dijagonala Šarapove !!!     - Vratila je servis Šarapova !!!     - Kakav udarac Šarapove !!!     - Promena ritma Šarapovoj, nikako nije prijala !!!     - Jako lepo pogađa Šarapova !!!     - Sjajno pogađa Šarapova !!!     - Vrlo je izražajna kondiciona komponenta Šarapove !!!     - Odličan servis Šarapove !!!     - Sjajno Šarapova !!!     - Četiri poena zaredom Šarapove !!!     - Kako je samo lepo ovo odradila Šarapova !!!     - Kakav volej Šarapove !!!     - As i to treći za Šarapovu i to posred linije !!!     - Šarapova je baš raspalila po dijagonali !!!     - Za ostanak u meču servira Šarapova !!!     - Nije imala sreće Šarapova !!!

    Komentara, a na njegove komentare je bilo svakojaki' ( nije za objavljivanje... ) i naravno, za sve to smo bili krivi mi, prisutni "milošefčani", a posebno su se čudile, kako niko, ama baš niko nije skren'o pažnju "tim" voditelju, da prestane da "balavi naNju" i da će "cigurno drêkati", kad' Šarapova izgubi !!!

    I "naKraj" su se "kanda" više obradovale, to što je Ruskinja izgubila, neg' što je Rumunka pobedila !!!

    Eto..., šta još da Vam kažem ?!?

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora