NovoMiloševačka Slika dana - 02.06.2018

Španci, Rusi, Slovaci, Bugari..., na BookiLL fest

Španci, Rusi, Slovaci, Bugari..., na BookiLL fest

    Opis: Dobitnici nagrada i priznanja na međunarodnom konkursu "BookILL fest-a" Josep Antoni Tasies iz Španije, Nina Poliak iz Rusije, Kapka Kaneva iz Bugarske, Jugoslav Vlahović i drugi nagrađeni iz Srbije, potvrdili su da će prisustvovati dodeli i lično primiti nagrade.

    Nagrade i priznanja za najbolje ilustracije knjiga na osnovu konkusa 7. festivala ilustracije knjige "BookILL fest" biće uručene u subotu 2. juna od 12 časova u Galeriji Banatskog kulturnog centra u Novom Miloševu. Ovom prilikom biće otvorena gostujuća izložba "Bibiane" iz Bratislave koju će predstavljati Marian Potrok, kao i izložba odabranih i nagrađenih radova "BookILL fest-a".

    Na internet konkurs Festivala ilustracije knjige "BookILL fest" pristiglo oko 1500 ilustracija iz 26 država sveta, uključujući i Srbiju. Žiri u sastavu Slobodan Ivkov (predsednik), mr Sibila Petenji Arbutina i msr Senka Vlahović odabrao je ilustracije oko 120 autora za izložbu i nagradio autora iz osam država u kategorijama pesničkih, proznih knjiga, knjiga za decu i knjiga ilustrovanih fotografijom.

    Detaljnije na - Gosti iz Španije, Rusije, Slovačke i Bugarske dolaze na "BookILL fest"...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora