NovoMiloševačka Slika dana - 21.07.2018

Čitač vodomera, u ministarstvo poljaPrivrede ?!?

Čitač vodomera, u ministarstvo poljaPrivrede ?!?

    Opis: "Jučeraske" je, "u državu na Srbiju, odJeknila" sledeća vest - dugogodišnji vodočitač iz Obrenovca Aleksandar Bogićević je na sednici Vlade Srbije održanoj 17. jula izabran za pomoćnika ministra poljoprivrede za oblast ruralnog razvoja.

    "Daklem" kod SnS-ovaca, parti'ska pripadnost, je bitnija od bilo kak'e "štručnosti" i onako nam i lêpo "ide" i mlâda i školovana omladina, beži "priko" granice, što se ono kaže - glâvom "brez" obzira !!!

    "Ostajedu" nam samo oni, "kav školovati", što su pokupovali diplome "na trafiku" !?!

    Teška bruka i sramota !!!

    Molim Vas lepo..., sledeća priča nema, ama baš nikak'e veze sas "predhodnom" vêšću, al' me je "podCetila" na "dôbo", pre neg' što su po drugi put oteli "našo", komunalno preduzeće i "uDelili" ga "novobečejskim"...

    "Ondak" je izmeđ' ostali', bila "angažovata" i jedna, koja je vredno i čitala vodomere i delila i naplaćivala račune...

    Takođe izmeđ' ostali, mi "milošefčani" imamo i jednog' zeta, doktora fizički' nauka, koji je pre "pemzionisanja, radijo" na "značajne, jEvropske projekte" i koji vrlo rado, "vole" da dođe u "tazbinu"...

    I tako je "jedared" pomenuta, odnela račun, kod' pomenutog', kôg' je iznenadila utrošena "kubikaža" vode, pa je "zamerijo":

    "Zetonja" je poznat "poTim", da u "zadnji, desni" džep' od "čakšira", uvek nosi mali notes, "sas" 'emi'skom olovkom, pa ga je "izvadijo", naš'o prazan list i poč'o da računa i objašnjava formulu, po kojoj bi izračun'o, kol'ka bi to trebala da "bidne" velika "bûša, sas" obzirom na prosečan "pretisak" vode, a u "mesnu, vodovodnu instalaciju" !!!

    Sagovornica ga je naglo "prikinula":

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora