NovoMiloševačka Slika dana - 12.12.2018

Brantner doo N. Bečej, prâzni kânte doPolak !!!

Brantner doo N. Bečej, prâzni kânte doPolak !!!

    Opis: "Gospodcko" đubre se kroz moj "sokak, kav" iznosi "uftornikom" i "zaTo" sam još u "ponedeljnik" uveče, ister'o kântu "zaĐubre"...

    Po "savremenim" se to "danaske" kaže - organizovano iznošenje smeća, "zaŠta" sam se još za mândata, "kav" precenik" novobečejske "obštine" zalag'o, jer bi nam ko znâ "naŠta", 'atar "danaske ličijo"...

    "Što se ono kaže" - môm iznenađenju nije bilo kraja, kad' sam u "uftornik prePodna vidijo", da je ispražnjena samo "doPolak", tačnije, đubre je "poluIzneto" i još tačnije, desilo mi se "poluOrganizovano" iznošenje smeća !?!

    Al' dobro sam još i proš'o, jer kânta od komšinice "prikoPûta", je ostala puna, to jest', njeno đubre je "neIzneto", to jest', desilo joj se "neOrganizovano" iznošenje smeća !?!

    Pa sam "ondak" razmišlj'o..., šta tu mož' biti "uzorak", tak'og ponašanja, to jest', čime sam "zaslužijo takvo štâ" i jedino što mi je "palo naUm", je to, da sam prošli "uftornik promašijo", te da mi je "kânta" bila napunjena skoro do "vrja", a komšinica je bila dupke puna ( "ijAko" je njena po gabaritima manja od moje... ), te da smo, eto "zbogTog" kažnjeni" !!!

    "Daklem" drage "milošefčanke" i poštovani "milošefčani", nemojte ni slučajno da "napunite" kânte "zaĐubre" do "vrja", jer će Vas stići vrlo visprena ( od strane, "kav" fîrme - Branter "odPâdna" privreda d.o.o., iz Novog Bečeja... ) kazna !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora