NovoMiloševačka Slika dana - 03.02.2019

I poštari su na proteste, 1 od 5 milijona !!!

I poštari su na proteste, 1 od 5 milijona !!!

    Opis: Baš "neMogu", a da "nePomenim" građanske proteste - 1od5milona, koji se "obDržavadu" u sve više i više gradova, četvrtkom, petkom i "subatom"...

    Na "početak sinóćne" šetnje, a "uNašu prestonicu", poštari su "razŠirili transparenat, sas sledećim":

                    POŠTA POŠTARIMA, STRANKE POLITIČARIMA
        NE TREBAJU NAM PUPSOVCI, TREBAJU NAM STRUČNJACI

    "PodCetiću" Vas, da se "uNašu poštu", prošle "subate", desila oružana pljačka, kad' su ukradeni džakovi "sas novcima" za "pemzije" !!!

    Za one koji "neZnadu", PUPS je Partija Ujedinjeni' "Pemzijonera" Srbije i to u "lično vlasništvo dinastije KrkoGabić" !!!

    Deobnim bilansom "aktualne" vlasti, JP PTT Srbija - Pošta Srbije, je pomenutim' dodeljena "kav" plen i od tad', načisto propada !!!

    "U selo" se priča, da su na potpuno isti način, kav" i "kodNas" u "Miloševo, opljačkate" i pošte u "Nakovo" i "Srbsku Crnju, iz prostog' razloga, "zaTo" što zgrade nisu, ama baš "nisačim" obezbeđene !!!

    A to je samo jedan od problema, u ovo' "javno preduzeće", iz jednostavnog' razloga, što "njime" upra'ljadu političari, a ne "štručnjaci", a tako je trenutno u "celu, državu na Srbiju" i sve gore i gore je !!!

    I "zaTo", po "mojim, skromnim" mišljenu, građanski protesti su potpuno "opravdati", tako da je i Vaš "natzornik NM sajta" - jedan od pet "milijona" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora