NovoMiloševačka Slika dana - 27.02.2019

Možda su ovo i kav naši pljačkaši  ?!?

Možda su ovo i kav naši pljačkaši ?!?

    Opis: "Pre neki dân", je po medijima, "oSvanila" sledeća vêst:

    Policajci opljačkali poštu u mestu kod Jagodine

    Policija u Jagodini je, u saradnji sa kragujevačkom policijom, uhapsila dvojicu policajaca iz Pančeva.
    Oni su osumnjičeni da su opljačkali poštu u Bagrdanu kod Jagodine i uzeli 800.000 dinara, saopštila je policija.
    Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da su policijski službenici S. P. (35) i S. J.(29) iz Pančeva jutros u 8:30 sati maskirani ušli u poštu u selu Bagrdan kod Jagodine i od radnice, uz pretnju pištoljima, uzeli oko 800.000 dinara.
    Policija je prilikom pretresa kod njih pronašla novac, kao i pištolje za koje se sumnja da su korišćeni u izvršenju krivičnog dela.
    Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za razbojništvo biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

    Naši, "šereti sevoski, tvrdidu", da su to možda i "kav" naši pljačkaši pošte, u "Novo Miloševo", te da je "očito", da i' "kav država na Srbiju slabo" plâća, čim su se bavili "sas, kav" dodatnom zaradom !!!

    * NM SLIKE DANA DODATAK - Najnovija vest !!!

    Dvojica pančevačkih policajaca uhapšeni su, neposredno nakon što su, uz pretnju oružjem, opljačkali poštu u naselju Bagrdan kod Jagodine i od radnice oteli 800.000 dinara !!!
    Oni su osumnjičeni da su u 8.40 sati upali u poštu u Bagrdanu i radnici koja je bila tu zapretili pištoljima i zatražili da im da novac. Uplašena žena ih je poslušala i dala im je oko 800.000 dinara, a taj novac je bio namenjen isplati penzija koja je juče počela.
    Razbojnici su utrčali u vozilo, marke opel, parkiran u blizini i počeli da beže. Iako u šoku, radnica je smogla snage da o svemu obavesti policiju i počela je potera za pljačkašima.
    Obavljen je uviđaj, blokiran je ceo kraj, a obaveštene su i susedne policijske uprave, da bi reagovale ukoliko se na njihovoj teritoriji pojavil pomenuto volzilo, kojim su pobegli pljačkaši.
    Razbojnici su ubrzo locirani na području Kragujevca, gde im je patrola preprečila put i zaustavila ih. Međutim, šok je usledio kada su policajci iz automobila izvukli osumnjičene pljačkaše, jer je ustanovljeno da su im to kolege koje rade u Policijskoj upravi Pančevo.
    U automobilu su nađeni i službeni pištolji kojima su pretili radnici pošte i ukradeni novac, a osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati.
    Jedan od osumnjičenih razbojnika je policajac Siniša J., a drugi radi sa njim na teritoriji Pančeva.
    Osumnjičeni Siniša J. do sada nije bio poznat kao incidentan i nije se dovodio u vezu sa kriminalnim aktivnostima. Upravo zbog toga nije poznato, šta ga je nateralo da sa kolegom krene u pljačku, i to u gradu udaljenom više od sto kilometara od Pančeva.
    Policija proverava, da li su dvojica pripadanika MUP-a, uhapšena u blizini Kragujevca možda učestvovala i u još nekim razbojništvima na teritoriji Srbije, u kojima su im na meti bile pošte.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora