NovoMiloševačka Slika dana - 17.06.2019

Telekom ( MTS ), ni za banderu nema novaca ?!?

Telekom ( MTS ), ni za banderu nema novaca ?!?

    Opis: Poznato je, da je Telekom Srbija ( MTS...), nedavno "kav" kupijo Kopernikus, za "okolo" dvesta milijona dinara, "ijAko" bi "izIstinska" cena, treba biti, barem deset puta manja !!!

    E sad', "kav" i više neg' srećni kupac Srđan Milovanović , nije te "novce metno uDžep" i oč'o "negdi doleko" odavde, neg' je mor'o da kupi, još "uTo vreme, kav" nezavisne televizije "sas, kav nacijonalnom" frekvencijom TV 02, "kav" i TV PRVA !!!

    A razlog je jednostavan, da "neKažem" prost..., a to je, da se "naSkroz uGušidu" medijske slobode i to od strane "Srbske, kav" naPR'Dne, "kav" stranke namakne totalna medijska "pomrčina", jer više nema nijedne televizije "sas nacijonalnom" frekvencijom, a da nije strogo "cenzurisata", pod vladajućom oligarhijom, na "čelo sas njinim" i više, neg' sujetnim i "narcisojidnim firerom" !!!

    Posledice te nerazumne ( da "neKažem drukčije... ), "financijske", a čisto političke odluke se već "osećadu"..., više od četir' "milijona" i "osamsta" 'iljada, ove godine neće "primiti" dividende, po "osnovi brezPlatni" akcija...

    "PriSkočiću" još čitav niz posledica i evo konkretnog' razloga, za ovako "dugačak" uvod..., "najime", saradnica na ovaj sajt, Irena Palatinuš, nam je poslala nekol'ko fotografija, "isprid" njene kuće, a u "sokak" Petefi Šandora, "di" se jasno vidi, da se telefonska bandera "skrjala" od truleži !!!

    Kako kaže, ima već više odo mesec dana, kako se to desilo i "otKad" su "preJavili", čak su i kol'ko-tol'ko, njen suprug i ona, obezbedili banderu...

    ..., no, kad' su nadležni došli, "kazali su joj:

    - ..., da suprug zakopa nazad tu banderu, bar pola mêt'ra "uZemlju" !?!?!?

    I to sad' tako i dalje "stoji", a Irena "sas" razlogom komentariše:

    Jel' vidite Vi, šta se i kako se, "kav" râdi, u "državu na Srbiju", a pod naPR'Dnjacima ?!?

    Têška bruka i sramota !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora