NovoMiloševačka Slika dana - 21.10.2020

Dajte nam, onu svesku...

Dajte nam, onu svesku...

    Opis: Čak i "dân, danaske" je ostalo "ono iz socijalizma", kad' si "kav - privatnik", a sad' se to "zove, kav - privrednik", da te bilo koja "unspekcija", u ime države, "dere kav zêca, brez" obzira i ako je i sve redu !!!

    A..., ako te i "neKazni, unspektor" će biti "sumljiv", pa te "zaTo pošalje" kod sudije za prekršaje, što znači, da "ondak" tâ(j), mora da te "rebne" i tako svaki put...

    Svaki "unspektor" vole, da mu "posla, kav" posete, "naPakujedu poMâlko" voća, povrća i slično..., čisto ono, "kav" pozdrav njegovoj "gospoji", što "neOdbivadu"..., a "posla, kav mâlko, kav" nećkanja !!!

    I tako su, "pridKraj" nesrećni', devedeseti' godina prošlog vêka, "jedared" bili u "dućan" BeoDra S.T.R., čija vlasnica ( a moja supruga... ), Jasmina Belić, nije bila prisutna, jer je bila u "nabavku" robe...

    "Trgovkinja" im je dâla, sve što "guđ" su tražili i nisu mogli, ama baš ništa da "nađedu", a što nije bilo "kako treba" !!!

    I "ondak" su joj "kazali":

    A ona im je odgovorila:

    I paz'te dobro, ona nije "sLagala..., zaTo" što je sve to što, su oni tražili, bilo "uPisato" u "kompijuter", a ne u "svesku" !!!

    A i da im je i kazala..., šta bi oni jadni, u ono vreme, râdili "sas kompijuterom" ?!?

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora