NovoMiloševačka Slika dana - 27.10.2020

Obština N.Bečej priznala grešku - nePlaćajte !!!

Obština N.Bečej priznala grešku - nePlaćajte !!!

    Opis: "NaSliku" dana, od - 05.10.2020-te, "pod naslovom" - Naplata "zaStarile" obaveze, a "uObštinu" N. Bečej, sam Vam jasno napis'o:

    - Ovo, ama baš nikako nemojte plaćati..., osim, ako baš 'oćete !!!

    Konačno, "obštinari" su priznali grešku i načelnica za "financije" je smenjena ( al' se samo "naTo neSme" završiti, ima tu još itekako odgovorni'... ), tako da do "dâljnjog" - ništa "nePlaćajte" !!!

    "ZaSad" se "neZna", šta će biti "sas" onim', koji su se "poPlašili", pa to i platili, pa čak i "sas" onim', koji su se opravdano, pozivali na zastarelost !!!

    Po "slovu" zakonu, dovoljno je da se na "obštinski" šalter', u roku od pet dâna od prijema, "kav" opomene, dâ usmen' prigovor..., međutim, u cîlju "dâljnjog" zastrašivanja i maltretiranja meštana novobečejske "obštine", traženo je da se to podnese pismeno, pa je još i tak'im, naknadno pismeno stizalo, da su dužni uplatiti 450.- dinara, po svakoj žalbi, čak i za "uPokojene", opet uz neki zastrašujući tekst u smislu - bolje odustan'te, jer će Vas ovo još i više koštati, ako i dalje "terate po svojim", a ne "po našim" !!!

    Za "ovakvo štâ", ja jednostavno nemam reči opisati Vam, "kaki" je to "veliki brezObrazluk" !!!

    Neću više ništa da komentarišem, osim još dve rečenice:

    - Tipično naPR'DNO..., nema šta !!!

    - Têška bruka i sramota !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora