NovoMiloševačka Slika dana - 20.01.2021

Prva pobeda frilensera !!!

Prva pobeda frilensera !!!

    Opis: Fotografija - Dragoljub Zamurović. Fejsbuk stranica - Dragoljub Zamurovic Photography...

     Kad' je u "subatu", kako je i "ôdena" najavljeno, poč'o Veliki protest "srbski" frilencera, a "isprid Skubštine..., kav, primijerkin, kav" šef kabineta je pozv'o organizatore i "zaMolijo" i' je, da "dođedu" na sastanak, u "kav vladu, kav države na Srbiju", u "ponedeljnik", u tri sâta "poslaPôdna" !!!

    - Prrrpaaa !!!

    Protest je "bijo, zdravo, jâko" dobro organizovan i to "počevu" od pripreme, organizovanog' prevoza..., pa sve do kraja protestne kolone, iza koje nije ost'o ni jedan, jedini papirić, jer su se "njini" redari, "brinili" da sve ostane kako je i bilo !!!

    Dalje..., nârod je poč'o da se "priDruživa" frilenserima !!!

    I "sledećo"..., da se poziv nije "desijo", frilenceri su "priPretili" da će "strušiti" državne "sajitove", a koji, rûku "naSrce", jedva i "stoliju" na "klimave noge" !!!

    Po "mlogim, stranjskim" ocenama, naši IT "štručnjaci", su u prvi' deset u "jEvropu", tako da je prêtnja bila strašna - ono što bi se desilo ovoj, nakaradnoj vlasti, a po "kompijuterske" sisteme, bi se graničilo "sas" katastrofom !!!

    I "zbogTog" je neko, za divno čudo, "bijo" dovoljno svestan, pa da kaže istinu, "kav aktualnim palitičarima", da maksimalno "spustidu" loptu i "uvažidu" sve predloge organizatora protesta, jer su bili svesni, da je nekoliko mâli' "prstiju" desne šake, jedva čekalo da se spusti na - Enter i pokrene nekol'ko "programčića, te da tako počne, prâva, noćna móra, u nedelju, a na "ponedeljnik" po sajber nebu "kav" državni', "kav" institucija !!!

    "Desijo" se i "ponedeljnik"..., "desijo" se i "sâstanak" i "kav palitičari" su osetili "tvrdo sas" druge strane "astala" !!!

    Rezultat - u "uftornik" je izdato "sledećo saobštenje":

    - Udruženje radnika interneta, iznelo je na jučerašnjem sastanku zahtev, da se obustavi postupak poreske kontrole, donošenja i izvršavanja poreskih rešenja po, kako smo naveli, neodrživom i neadekvatnom poresko-pravnom tretmanu za fizička lica, koja su ostvarila prihode iz inostranstva. Poreska je na taj zahtev, danas reagovala, tako što je počela opštinama da šalje obaveštenja, o tome da se započeti postupci kontrole frilensera, obustavljaju do daljnjeg !!!

    Eto..., uvek sam "govorijo", da je stvar rešenja problema, "protivu" bahate vlasti, stvar organizacije !!!

    Verujem, da je državna "oparatura", ovak'a, kak'a je..., mislila, da joj se ni "ovaj pût" neće "desiti" nikakav "odpor", a čak je i "kav precenik, kav države na Srbiju", kaz'o - da "naTu temu", nema više, ama baš nikak'i' pregovora - porez mora da se plati !!!

    Porez će se i platiti, al' ne pod tvojim uslovima..., "jerbo..., kanda"..., nema više ćutanja !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora