NovoMiloševačka Slika dana - 06.03.2022

Naša dečurlija i dalje svugdi pobeđiva !!!

Naša dečurlija i dalje svugdi pobeđiva !!!

    Opis: Obavestili smo Vas, "sKrajom" prošlog' meseca, da naši "pobeđivadu" na takmičenjima i evo i'... to i dalje i dalje "ide" !!!

    Na opštinskom takmičenju recitatora pod nazivom "Pesniče naroda mog" koje se danas održalo u Narodnoj biblioteci u Novom Bečeju naši recitatori su postigli zaista sjajan uspeh, može se reći, nezapamćen!
    Od ukupno deset članova naše ekipe čak ČETVORO se plasiralo na okružno takmičenje, dok su i ostali recitatori bili veoma zapaženi!
    Evo i imena plasiranih učenika:
    Sergej Konrad i Dragan Golušin, učenici 5. razreda (pripremao ih je nastavnik Vladimir Golušin) i
    Teodora Vlahović i Milana Baštovanov, učenice 6. razreda (pripremao ih je nastavnik Srđan Popov).
    Pohvale su dobili Marko Ovčina, učenik 1. razred (pripremala ga je učiteljica Radmila Pušić), Viktor Fišer, učenik trećeg razreda (pripremala fa je učiteljuca Silvija Tot), Vanesa Popov, učenica 3. razreda, Ana Felbab i Mina Radnović, učenice 4. razreda (koje je pripremala učiteljica Radmila Pušić) i Lazar Džigurski, učenik 7. razreda (pripremala ga je nastavnica Jelena Golušin).
    Veliko BRAVO za naše učenice i učenike i njihove nastavnike! Želimo im puno uspeha i 12. marta kada se održava okružno takmičenje u Čoki!

    E "ondak" ima i dalje:

    Lepe vesti nam stižu i sa opštinskog takmičenja iz engleskog jezika na kome je učenica 8. razreda Iva Ovčina osvojila 3. mesto i plasirala se na okružno takmičenje. Bravo, Ivo, za tebe i tvoju nastavnicu Sandru Trajlov! Želimo vam puno sreće u daljem toku takmičenja.
    Na takmičenju je predstavljala našu školu i Dajana Mirkov, takođe učenica 8. razreda, koju je pripremala nastavnica Dragana Uvalin i njima se zahvaljujemo na učešću i trudu.

    Evo i od "jučeraske":

    Još sjajnih vesti od naših takmičara!
    Na okružnom takmičenju iz fizike koje se danas održalo u Kleku, Milana Baštovanov je osvojila DRUGO mesto, a Dejan Buza TREĆE! BRAVO za naše učenike 6. razreda, Milanu i Dejana, i njihovu nastavnicu fizike Aleksandru Mirkov!

    A evo i od "danaske":

    Na opštinskom takmičenju iz nemačkog jezika koje danas održalo u OŠ "Miloje Čiplić" u Novom Bečeju, naša učenica 8. razreda, Dajana Mirkov, je osvojila PRVO mesto!
    Bravo za Dajanu i njenu nastavnicu Oliveru Radivojšu!

    Kažem ja - ej..., nije što su naša deca..., al' baš stvârno !

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora