NovoMiloševačka Slika dana - 30.12.2022

Beć u Nemaćku, je najbolji grad za život u svetu !

Beć u Nemaćku, je najbolji grad za život u svetu !

    Opis: Da, da..., naša bivša, "banatcka", prestonica Beč, je po listi koju sasta'lja The Economist, "naNovo" proglašena, da je tamo bilo "najBoljo", da se žîvi 2022-ge godine, spreću "sviju" ostali' gradova na "Kûglu zemaljsku, Cûncov" sistem ,"Kûmovu slamu"... i čitavu ostalu "vasijonu" !!!

    Na "rang utičedu" različiti faktori kvaliteta života, zdravstven' sistem, obrazovanje, "kurltura" i "infraŠtruktura". Tu su takođe i socijalna bezbednost, politička stabilnost i niska stopa kriminala, to jest', sve ono što "kodNas" u "državu na Srbiju" ne postoji, "otKad" su naPR'Dnjaci "naVlast". Ovo je već treći put, u poslednji' pet godina, da "bidne", na "prvo mesto" !!!

    "KodNas" u "Miloševo", verujem da nêma nijedne familije, "brez" obzira, dal' su "srbske, madžarke, ciganske" il' bilo koje druge "nacijonalnosti", a da "nemadu uTaj" grad nekog' !!!

    Jedna od naveći' prednosti Beča, je to, što je "blizu" Novog Miloševa. "Kažedu" naši odande, da kad' na "granice" ne "*ebavadu", da se "dovdena" mož' stići "sas aftom", za četir' sâta" !!!

    Eto..., tako "blîzu", tako dobro..., najbolje..., a "kodNâs" je tako loš'o..., kako tô ?

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora