NovoMiloševačka Slika dana - 29.04.2023

Porodica Popov - XI porodični skup 13.05.2023 !!!

Porodica Popov - XI porodični skup 13.05.2023 !!!

    Opis: Porodica Popov "naJavljiva" - XI porodični skup:

    Poštovana porodice !

    Dana 13.05.2023. godine, održaće se 11. po redu porodični skup, sa početkom u 11.00 časova parastosom u Pravoslavnoj crkvi u Karlovu.
    Istovremeno, gosti koji iz bilo kojih razloga, ne mogu prisustvovati parastosu, biće dočekani u Žitnom magacinu, preko puta dvorca, gde će im se pridružiti i gosti koji su prisustvovali parastosu u crkvi.
    Skup svih gostiju je planiran do 12.00 časova, kada bi počela tradicionalna "Grujina" prozivka, fotografisanje, prigodan program a potom ručak. Ovogodisnji skup, uveseljavaće tamburaški orkestar iz Bečkereka. Zaintersovani gosti kao i do sada mogu obići muzej "Kotarka" i "Zeravica" u selu.
    Uplata za učešče na skupu iznosi 2000 dinara po osobi. Za decu do 12 godina, učešče se ne naplaćuje.
    Ovo obaveštenje familijo smatrajte kao pozivnicu, a organizatori mole sve da se blagovremeno izjasne da li dolaze ili ne. Podatak o broju nam je bitan zbog utvrdjivanja približnog broja gostiju.

    Svi "zajInteresovani, možedu" da se "preJavidu", sledećim organizatorima:

    Kako su karlovački Popovi, vêlika familija, a interesovanje za okupljanje, je isto tako vêliko, broj mêsta je "limitiran", tako da organizatori, kako se to "danaske po savremenim" kâže - "apelujedu", da se štô pre "preJavite", kako bi obezbedili učešće !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora