NovoMiloševačka Slika dana - 08.05.2023

Helijokopter..., priLetijo NM, a prema BG ?!?

Helijokopter..., priLetijo NM, a prema BG ?!?

    Opis: "Svakojaki" i "mlogi avijoni, priLećedu priko" Miloševa i motorni i mlâzni, al' "helijokopteri zdravo, jâko rêdko"..., možda "jedared" godišnje il' još tačnije..., u dve godine !!!

    E "jučeraske" je jedan vojni Mi-8, ruske proizvodnje, "mislijo" da će se provući priko našog" neba miloševačkog', a da ga "neUslikam", kako leti za "BeVoGrad" ?!?

    "NeBi" ja "naTo" ni' "obratijo na pâžnju", da se nisam čuo, "sas" jednim "bevograđanom", koji mi je kaz'o, kako se u "sokak" Palmira Toljatija, "isprid" naPR'Dnjačke zgrade, s'kupilo "mlogo aftova" iz cele "države na Srbiju", što se "vidilo" po "rigistracijama" !?!

    O'ma' mu je bilo "sumljivo", š'a se to događa, "poGotovu" što je nedelja, kad' "palitičari" obično "odmaradu", pa mi je kaz'o, da je čuo, da su se "kanda poPlašili", zbog protesta građana - SRBIJA "PROTIVU" NASILJA...

BEOGRAD - Trg republike
NOVI SAD - Trg slobode
POŽEGA - Trg Slobode
KRALJEVO - Trg srpskih ratnika

    "KrozGlavu" mi je prošla mis'o, da je "helijokopter nosijo" nekog' il' neke, "kav" vâžn(og)e naPR'Dnjak(a)e, a na sastanak - "sekte"..., kako i' "zove" taj, moj prijatelj !!!

    Mož' da "bidne"..., al' "neMora" da znâči !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora