NovoMiloševačka Slika dana - 03.09.2023

Dogodovštine berberske...

Dogodovštine berberske...

    Opis: "Jučeraske" sam "bijo", kod môg' "glavoKrasitelja", to jest', berbera Milana Karaša !!!

    "NeBi" to bilo ništa posebno, da on nije doš'o iz "zGrčke, sas godišnjog" odmora, što ranije nije bilo zamislivo "zaTu" struku, pa ga je čekalo "mlogo" mušterija !!!

    Taman, kad' sam doš'o "naRed, zaMolijo" me je da pričuvam lokal i sačekam, dok on nešto "neNabavi" iz "opateke" i dok se "vratijo, zaČas" je stiglo još nekol'ko mušterija !!!

    Svi zajedno, smo se "podCetili" priče o "ranijom" berberu, "uTaj" lokal', Branetu Trbiću i njegovoj redovnoj mušteriji Mími Ćûrku..., kad' se "vratijo sas godišnjog", a "ondak" se berber "setijo" slične "situvacije", kad' je "kav" mene, "zaMolijo" Cvetu "Kronpira", da mu sačuva "berbernicu", dok se "neVrati sas" sastanka, naše FK Vojvodine, čiji je "ondak bijo sIgrač" !!!

    Kad' se "vratijo", im'o je štâ i da čuje i da vidi, jer mu je Cveta "izPrîčo", kako su iz Baba Lizine kafane, došli pijani Míca Cincâr, Zoran Džêger i Stânko Majuška i to na brijanje. Čekali oni čekali, dok im "zadnjóNaBrojâti" nije "pridložijo", da se sâmi "oBrijedu", jer je sve bilo tu i peškiri i alat, što su i uradili i čak i ostavili u "ono vreme" sto dinara, što je berber o'ma' i "vidijo", a i "zamerijo" Cvêti, što je to "dozvolijo", kad' su sve sâmi obavili !!!

    "NaPosletku" mu je još i kaz'o, kako je Stânko, dao "taki" predlog:

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora