NovoMiloševačka Slika dana - 29.12.2009

Prvi put, negdi i prvo mesto...

Prvi put, negdi i prvo mesto...

    Opis: Pa evo..., ova fotografija je već treći put na "ovaj sajt": prvi put je to bilo "redovno, naSliku" dana 21.07.2009-te, a u okvir' malog serijala "pod naslovom" - Letnjo PridVečerje uAtar III ... ...

    Drugi put je bila 01.10.2009-te, "pod naslovom" - Da se opet malko poFalimo !!!, kad' je objavljena u "oktomberski", šezdes't i "treći broj" - Časopisa za kulturu fotografije - ReFoto...

    E..., na XLIX ( 49-tu... ) "izložbu" vojvođanske fotografije, Foto kino i video saveza Vovjodine, ova fotografija je osvojila prvo mesto i u "seredu, kav" autor, idem u Novi Sad, da primim nagradu za pojedinačnu fotografiju !!!

    "PriTom" se "mlogo zaFaljivam" Stevi M. Sekeriću, koji me je "kav" generalni sekretar CFFKS-a ( CENTRA ZA FOTO I FILMSKU KULTURU SRBA... ), a čiji sam član, nater'o da mu pošaljem CD "sas" fotografijama, koje je on "izPrinto" u "Bevograd" i njegovoj gospoja Ruži, koja je iste odnela na "aftobusku" stanicu i tako poslala za Novi Sad na konkurs !!!

    I još nešto moram "naPomeniti"..., u "telefonski razgovor soTim" povodom, a "sas" našim čuvenim fotografom i još uvek "aktualnim sveckim" prvakom u "crno-belu fotografiju", Ljubomirom Batom "Kojićom", "zadnjo njegovo" je bilo:

 • Eto..., jel' vidiš mi "Milošefčani" !!!
 • Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...