NovoMiloševačka Slika dana - 15.11.2011

Iskočiće osigurač od MZ NM digitrona !!!

Iskočiće osigurač od MZ NM digitrona !!!

    Opis: Evo još 'ednog reda na NovoMiloševačke, političke stranice, a pod dana'njim datumom i naslovom...

    Neki "pušćadu buvu" po selu, da će uskoro slediti specijalna akcija, "kav" neki' nadležni' organa, u "koju" će redom biti svi u'apšeni, od "precenika obštine" Novi Bečej, pa sve do članova Privremenog organa Mesne zajednice "Novog Miloševa", zbog "razDrešenja bivšog" Saveta Mesne zajednice, to jest', svi oni koji su tu "barem" nešto učestvovali i to maltene "brez izPitivanja" - pravac, pa u zatvor !!!

    Takođe, nekol'ko "palitički" stranaka bi da, kako sami "kažedu, malko pojentiradu, sas" obzirom na "situvaciju", podržavajući smenjene "fukcijonere" i one koji su im "sas" svojim glasovima "davali" većinu...

    A neki već "skupljadu novce", spremajući se vandredne izbore, koje nestrpljivo "čekadu" !!!

    A šta sve nas "zaPravo" čeka ?

    Kako je "krenilo", iskočiće osigurač od MZ NM digitrona, od "silni" dugôva, "predHodne" političke garniture, od koji' su, doduše još nezvanično, najveći sledeći:

 • "Fuzbalski" klub Vojvodina, ima dug od "okolo" 1.750.000,00 ( i slovom: milijon i "sedamsta" pedes't 'iljada ) dinara, od čega joj je račun "blokirat" na iznos od "okolo" 560.000,00 ( i slovom: "pecta šezdest" 'iljada ) dinara, na čega će za koji dan biti dodato još 110.000,00 ( i slovom: sto des't 'iljada ) dinara !!!

 • Graditelj d.o.o. iz Kikinde, je pokren'o tužbu prema Mesnoj zajednici "Novog Miloševa", zbog neizmireni', "finincijski" obaveza za izvedene radove, koje bi "sas" kamatama iznosile izmeđ' 7 i 8 milijona" dinara !!!

 • Biro NEPTUN INŽENJERING d.o.o. iz Novog Sada, je posl'o, zbog neisplaćeni' radova za kanalizaciju - OPOMENU "prid" utuženje
 • , na iznos od "okolo" - 12.3 milijona dinara !!!

      To su najveći iznosi, a oni' ispod "polak" milijona ima još !!!

      Samo da Vam skrenemo "na pažnju", da je "doSad" godišnji priliv od Mesnog samodoprinosa, "bijo negdi blizu" - 10-et milijona dinara, al' će ove godine, zbog krize, biti i manji !!!

      Ako se "neDaj" Bože, sve navedeno ostvari "po sudovima", prvo će se blokirati račun Mesne zajednice, popisati sva imovina i "razProdati", da bi se namirili dugovi i "ondak" mož' "komotno", da zatvorimo Mesnu zajednicu, "zapošljene probacimo" na Biro za "zapošljavanje" i "razPustimo" sva "sevoska" udruženja i klubove !!!

      A pored navedenog', ima "tu još i svašta" !!!

      Dal' su uobšte svesni, oni "naBrojati sas" početka dana'nje NM Slike dana, "poGotovu" oni' što bi da politički "pojentiradu", koga to "zaPravo poDržavadu" ?!?

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...