NovoMiloševačka Slika dana - 12.01.2012

Rejakcija na - Jadžent u NM !!!

Rejakcija na - Jadžent u NM !!!

    Opis: "Pre neki dan", nam je NM Slika dana bila, "pod naslovom" - Jadžent u NM !!!...

    Stranica je dobro posećena i nakupila je "mlogo" glasova, no, uvek ima i oni' koji nešto "zabaljadu":

   Lako je vama da ogovarate prošlu vlast ,što nije plaćala honorare KUD-u Teodor Pavlović i hvalite opštinu što im je pomagala. Verovatno su oni imali razloge zašto ih nisu plaćali iz seoskih novaca. Možda nije nužno da se nako plaća samo da bi se neko igro. Razmislite malo i o tome. Eno primer kako se igaju u Omladinski dom ,dobro ste pokazali!

   Miloševčanka!

    Poštovana Miloševčanko...

    Samo jedno ću da Vam kažem..., a to je, da dobro pogledate naslovnu fotografiju !!!

    "NaTu fotografiju" su puni džakovi plastične ambalaže, koju su članovi USFV ( Udruženje Seoskog "Falklora" Veterana... ) Teodor Pavlović, s'kupili po svojim kućama i kućama rođaka, prijatelja..., po kanalima "okolo" sela..., izmeđ' ostali' i u podrum' Žitnog magacina..., a sve da bi "pokupljeno" prodali i time došli "do dinara", a za svoje aktivnosti, "neČekajući", da im neko "odozGorena" naredi, da "takvo štoGođ uradidu" !!!

    Sâmi su se izborili za svoj prostor..., sâmi su ga, ako baš tako i 'oćete, uz nesebičnu pomoć "obštine" Novi Bečej i renovirali, okrečili..., svojim rukicama "izFarbali"... sâmi su se i organizovali, šta će i kako će se "sIgrati" !!!

    Uz pomoć "obštine" su "očili" u "Italiju", "di" nisu "predctavljali" samo "našo" Novo Miloševo, neg' i celu Srbiju !!!

    O'ma' "posla" tog' se nisu "usPalili", neg' su se opet sami organizovali i o svom trošku, "očili" da "kampujedu" na kanal' DTD i sve to "brez" dinara od "ondašnjog, naZovte rukovodctva MZ", koje je "novce" besomučno trošilo "naDruge" stvari, većinom "brez" odluke Saveta Mesne zajednice i "uteralo" selo u "silne" dugove !!!

    "Njini" tamburaši su, poštovana "Miloševčanko", ako još i to dozvolite, osvojili prvu nagradu i pedes't 'iljada dinara, a na "VelikoGospojindcke" dane u "Novim" Bečeju i time unekol'ko popravili tada'nju, očajnu, "financijsku situvaciju", a što se tiče golog "obstanka" !!!

    Trebal' dalje da nastavim ?

    Pogledajte još "edared" naslovnu fotografiju, pre neg' što Vam kažem "sledećo" - nek' Vas "bidne veeelika sramota", kad' onak'e podržavate !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...