NovoMiloševačka Slika dana - 30.04.2012

Bruka i sramota iz demokratije I !!!

Bruka i sramota iz demokratije I !!!

    Opis: Na "sinôćnu promociju" "URS-a, ( Ujedinjeni' "Rigijona" Srbije... ) i SPO-a ( Srpskog Pokreta Obnove... ), u "novomiloševački Pemzijonerski dom" ( što je "cigurno" jedinstven slučaj "kovalicije" u "celu Srbiju... ), posla" svi govornika, dato je "petnajestak minuti" za pitanja i "divan, di" sam se prvi "preJavijo zaReč", jer sam "brez" povoda i ikakvi' dokaza napadnut, od strane "bivšog" sekretara Mesne zajednice "Novog" Miloševa !!!

    Zamislite, reč mi je oduzeta i više niko nije mog'o da se javi, mada je tokom izlaganja pojedini' govornika, bilo glasnog negodovanja posetilaca !!!

    "Predcedavajući", Đorđe Popov, Đole Backo, je neprijatnu "situvaciju prikino" pozivom, "kav" na koktel u "Lovački dom", pa su svi brže-bolje "poUstajali" i "krenili" da "poTrošidu koju" !!!

    Pa, jal' to demokratija ?!?

    Ne..., to se "zove" - têška, bruka i sramota"..., strašno !!!

    NM Slike dana, prvi dodatak - postoji video snimak i "tražijo" sam da mi ga "dadu", da ga objavim na You Tube, da se i Vi uverite, ko su i šta su, navodni promoteri - jedanke šanse za sve...

    NM Slike dana, drugi dodatak - ono "soČim" sam 'teo, da demantujem "bivšog" sekretara, a "prikinut" sam, ću Vam vrlo rado, "sutriDan orgumentovano" objaviti !!!

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...