NovoMiloševačka Slika dana - 16.04.2013

Lekovi na recepat, u privatnu opateku I

Lekovi na recepat, u privatnu opateku I

    Opis: Od "jučeraske", "opateka" KI-Pharm, čiji je vlasnik mr ph Slobodan Isakov - Perkov, je počela "sas izdavanjom" lekova na "recepat", u Novo Miloševo ( Tržni "center", Generala Drapšina 2b ) i u "Kikindu" ( Žitni trg, Kralja Petra I 48... ) !!!

    Verovali il' ne, al' "opateka" u "Kikindu" ima najdužu tradiciju ( od "posla Drugog" rata, pa "naOvamo"... ), jer je, kako se to kaže - za "vreme Ante Markovića", to bijo prvi, privatni "objekat" tak'og tipa, u "bivšu" SFRJ !!!

    Tad' to nije bilo lako otvoriti i u "svim, tim" mu je pomog'o, stalni saradnik "naNaš" sajt - Komlov, koji je inače, "ot pravne" struke !!!

    Ko zna kako bi to sve to "širilo" dalje, da se "sPočetkom" nesrećni, devedeseti' godina nije desilo, ono što se desilo - ne povratilo se !!!

    Na sâm "početak" pomenuti' godina, su se "kod Slabodana", mogli da "poDignedu" lekovi na "recepat", što je bila i poslednja prepreka, da se njegov otac Mita Isakov - Perkov pomiri "soTim", da mu je sin iz jedne "cigurne", državne službe, "očijo" u privatnike !!!

    Kad' se to najzad i desilo, zadovoljan, uz šalu je i "proKomnetariso":

 • Eto..., sad' mogu i da umrem !!!
 •     "NaŽalost", to nije dugo trajalo i eto, od "ondak" je trebalo još dvades't i "kusur" godina, pa da najzad "prid" Ustavom svi "bidnedu" jedanki, što se rada tiče i da mi pacijenti, možemo sâmi da "odlučivamo, di" ćemo da "dignemo" lekove na "recepat" !!!

      NASTAVIĆE SE...

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...