NovoMiloševačka Slika dana - 16.07.2014

Jedina, prava, originalna...

Jedina, prava, originalna...

    Opis: U "subatu", 19-og' ovog', "sas" početkom u tri sata "poslaPodna", će se "obDržati - XI Gibanicijada" i to u "novomiloševački Centralni park" !!!

    "Posla" prošlogodišnje bruke i sramote, za koju je odgovorno "užo rukovodctvo", još uvek "aktualne, sevoske" vlasti, "našo" Kolo "srbski" sestara je prvo od kukolja, "izČistilo" svoje redove i "sobstvenim" snagama, uz uži, provereni krug prijatelja i saradnika, rešilo da nastavi manifestaciju, koju je najbolje opis'o jedan novinar, "sas" sledećim naslovom:

    - Novo Miloševo se po "gibanici" poznaje !!!

    Pokrajinski sekretarijat za "poljaPrivredu" je "priPozno" vrednost ove manifestacije i "financijski" je pomog'o, "očekiva" se pomoć "izObštine" Novi Bečej, a "neOčekiva" se iz Mesne zajednice "Novog Miloševa", jer će "kanda" pomenuta biti pokretač nove - Resavske "gibanicijade" , kako su je nazvali šereti "sevoski"...

    Žena, koja je, kako su i drugi primetili, proslavila "našo" selo, Draga Nedin...

    ..., je isključena "izOte" organizacije...

    Naravno, to se još uvek "sakriva" od javnosti, al' se "šuška", da će po "istim" metodi, "poKreniti" i novi - Resavski zlatni kotlić, pošto je iz organizacije, potpuno isključen osnivač - NovoMiloševačkog zlatnog kotlića , Tomislav Subotički, alijas - Baca Belov !?!

    "NaŽalost"..., Baca se "poMirijo soTim" i odust'o od "dâljnje" organizacije u "kuvanje" riblje čorbe i paprikaša, koja je takođe proslavila "našo" selo...

    Eto šta se radi..., zbog nekol'o usijani' glâva i veliki' sujeta...

    I baš "zaTo", što nisu odustale..., dođ'te u što "većom" broju, a na jedinu, pravu, originalnu i "tradicijonalnu, jedanajstu" po redu - "Gibanicijadu", u "organizaciju" Kola "srbski" sestara iz Novog Miloševa !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...