NovoMiloševačka Slika dana - 20.02.2015

Piso nam je, Kengur Lala !!!

Piso nam je, Kengur Lala !!!

    Opis: Pa kaže:

     Dobar dan Postovani Nadzornice !

     Prvo da te pozdravim sa toplim pozdravima iz zemlje kengura i koala. Malo se duze culi nismo, ali to neznaci da sam zaboravio na sve, vec eto..., coveku nestane interesantni tema, pa se malko ucuti, ali pratim slike dana i sva ostala obavestenja i reklame koje postavljas. U moje detinjstvo toga nije bilo, pa mi je zanimljivo da otvaram sajt moga sela , vidim savremenu biznis saradnju i reklame.
     E, a sada lancmane moj ! Naiso sam na staru sliku Zadruznog Doma naseg sela, koju si postavio..., mislim oko 12-tog februara ? Dve slike ustvari i toliko me je to iznenadilo i obradovalo, da taj prikaz vidim jos jednom. Aaaaauuuuu, skoro mi je suza krenula..., slikovito sam poceo ponovo da putujem istim stazama oko doma, u bioskop, u poslasticarnicu, pa i birtiju, iako sam bio mlad za tako nesto. Priko puta park i Omladinski dom. Ponovo sam u masti proseto na korzo, koji se je odvijao oma ispred doma. Aaaaaauuuuu, osvezio sam memoriju i detinjstva i mladosti. Aaaaaaahhhhh, kako me je povuklo, da dodjem opet i da nije ovako daleko, veruj mi, da bi za vikend vec bio tu, iako tog doma vise nema..., ali ja ga pamtim i znam di je bio. Pa nista.... moracu se potruditi da tamo u jesen, septembar-oktobar, dodjem jos jednom i nadisem se tog Milosevackog vazduha, u parku izmedju starog Zadruznog Doma i Omladinskog Doma - u moje doba se zvao Omladinski Dom. 2013-te sam doveo cerku Nataliju ( koja je rodjena ovde ), da vidi moje, nase selo i staze, koje sam gazio, pre nego sto me je sudbina ponela u ove krajeve. Za nju je to bio dozivljaj.
     Pa lancmane, hvala ti za tvoj sajt i trud. Ne samo da spajas biznismene i nudis im sansu da brze razvijaju svoj biznis, vec i nama u dijaspori osvezavas memoriju i vracas nas u detinjstvo - najlepse doba zivota - za koje sam siguran, da niko nema nista protiv..., vec naprotiv.

     Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliki pozdrav !!!

     Kikic Slobodan
     Kengurlala iz beloga sveta

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora