NovoMiloševačka Slika dana - 24.04.2015

Pasulj, a na solarni pogon !!!

Pasulj, a na solarni pogon !!!

    Opis: "sKrajom" prošlog meseca, na dve NM Slike dana i to od: 30.03.2015-te, "kav" i 31.03.2015-te, je tema bila, kuvanje "naCunce", a uz pomoć starog, "satelitckog" tanjira i alu-folije...

    E..., "odTad", pa "naovamo", je stiglo "mlogo" pitanja, u smislu, "kav" kako i šta... i još više u vîdu neverice, "kav" Vi to nâs, "kav mâlko"..., jel'te ?

    "NeZnam", što mi neki "neVerujedu", al' evo, "naknjuče" sam tako kuv'o paprikaš, "preknjuče kisala kronpira", a juče pasulj !!!

    Na "sledeće fotografije", možete pratiti "brbôće" na "površinu" pasulja, "kav" dokaz da se kuva i "vrî", a pre neg' što sam ga "zaPržijo"...

    Paz'te dobro..., nema ogreva..., nema vatre..., nema dima..., nema gâra..., a što je najvažnije, nema nikakvog "trôška" - čista energija, "direk" iz svemira..., a u "Novim" Miloševu !!!

    Ako ima još koji', što "neVerujedu", evo i video dokaza !!!

    Prvo ćete "viditi" staklen' sûd, čiji sadržaj "neVri"..., a "ondak posla" i metalni sûd, u "kojim" se krčka pasulj, "sas" ovi' "slîka" !!!

    Ako, kojim "slučajom", još uvek ima oni', koji mi i dalje "neVerujedu", "posla sviju" priloženi' dokaza, mogu organizovati kuvanje pasulja na "ovaki", solarni pogon, naravno, po "sunčanim" danu, a po ceni od 'iljadu "jEvreja", po "šepri saSlike", što će svakako biti "preKazato naSliku" dana !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora