NovoMiloševačka Slika dana - 07.11.2015

Teška obštinska i sevoska bruka !!!

Teška obštinska i sevoska bruka !!!

    Opis: Stiglo je, jedno rek'o bi', opravdano, ogorčeno pismo, "našog" redovnog' "posetijoca" sajta, Mihajla Brežančića:

    Poštovanje Dragane...

     Evo jedna vest za sajt.
    Moj brat Vladimir Brežančić, je član novomiloševačkog Karate kluba "Mladost", a takođe je istovremeno i član reprezentacije Srbije u karateu. Trenutno je na pripremama pred odlazak na svetsko prvenstvo. Ono se održava u Indoneziji u Džakarti. Samo da napomenem, da je on jedan od malobrojnih iz Vojvodine, koji odlazi na to prvenstvo.

    Ovaj tekst, "kav" i naslovna fotografija, su iz Sportskog Žurnala ...

    Za učešće na prvenstvu, je bilo potrebno skupiti 1500 evra. Jovica Karatista ( Jovica Vukelja, trener KK Mladost iz Novog Miloševa... ) je deo para kluba, dao Vladi, a ostalo smo mi trebali da skupimo. Računali smo, da će deo para dati opština Novi Bečej, eventualno naša Mesna zajednica Novo Miloševo, međutim, oni nisu dali ni dinara, iako je Vlada i proglašen za opštinskog sportistu godine i osvajač je medalja na mnogim, školskim takmićenjima. Na kraju, deo para je dala PD Vojvodina i ZZ Miloševo, a ostatak moja porodica !?!
    Želeo sam prvenstveno, da nešto napišem o Vladinom uspehu, međutim, morao sam da skrenem pažnju i na ružne stvari.

    Ostale opštine su platile, celuokupne iznose za svoju decu !!!

    Vlada je takođe prošle godine, bio treći na evropskom prvenstvu u Švajcarskoj. Posle toga je bio pozvan na prijem u opštinu Novi Bečej na slikanje, gde je zamisli, dobio na poklon promo-materijal, prošlogodišnje Velikogospojinske slave !?!

    Jedna velika sramota !!!

    Pozdrav !!!

    "Daklem", teška "obštinska" i "sevoska" bruka i sramota !!!

    Naš miloševački "deran", što se ono kaže, dokazani sportisa i za primer ostalim', se čak u "Indoneziju" bori za uspeh i ugled ove, naše države i od sviju "obština" u "Srbiju", jedino on nije "dobijo", ama baš NIŠTA, od njegove obštine - Novi Bečej i njegovog sela - Novog Miloševa !!!

    Da li "uobšte" možete da s'vatite - NIŠTA, ama baš - NIŠTA ?!?

    Već nekol'ko godina, "uNašu obštinu" ( a ništa nije bolja "situvacija" ni "uNaše selo"... ), lokalni "kav fukcijoneri", se samo "boridu" za odborničku većinu, zbog "obstanka naVlast" i za "sobstvene" fotelje i interese, a "brez" ikakve griže savesti, zbog "prikrajanja" izborne izborne volje birača !!!

    Božiji dar je, kad' međ' svu "dečurliju" imate sportistu "sevetckog kova" i ako tak'o dete, ama baš ničim ne podržite, to "zaPrâvo, kav" gospodo, "kav" lokalni, "kav" političari, najbolje govori o vama kak'i ste, a i "oTim", kak'a je ta vaša, "kav" politika !!!

    Ovako "ispada", da su trener, matični klub, "sevoska" privreda i porodica, surovo "financijski" kažnjeni, što su se "uobšte" i usudili, da svog člana, "meštana", dête i brata, "podržavadu" do nivoa vr'unski, "sportcki" veština !?!

    Moj prijatelj, Jova Kontrić "izKumâna", je uvek "govorijo":

    - Narod, koji ne podržava svoju elitu, nestaće "kav" narod !!!

    Elita..., ta "štaĆe takvo šta" vama..., pa da samo imate "tróška", a "brez" ikakve nužde ?!?

    Malo je vama, vaši' troškova...

    Nemam više pristojni' reči..., tako da ću samo "kazati", još "jedared..., teška "obštinska" i "sevoska" bruka i sramota !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora