NovoMiloševačka Slika dana - 12.03.2016

Medijska blokada istine, o Heterlendu izBočara !!!

Medijska blokada istine, o Heterlendu izBočara !!!

    Opis: 20.11.2015-te, "pod naslovom - Primijer" je lažov, al' i njega "lažedu", smo objasnili "situvaciju okolo", kako neki "kažedu" - Dvorca Heterlend "izBočara", zbog čega je "raniji precednik obštine", a "aktualni potPrecenik Skubštine" AP Vojvodine, Milivoj Miša Vrebalov, "bijo brez" ikakve potrebe 'apšen !?!

    Zadnji' desetak dana, je "naNovo" počela 'ajka na njega i to, "naNovo priko" Heterlenda, jer "kanda" ništa drugo ni "nemadu"...

    Šta je "poSrêdi" ?

    Miša je "rešijo", da se više ne "kandiduje" za pokrajinskog poslanika, neg' da napravi izbornu listu za "pridStojeće" izbore i to "pod njegovim imenom, uNašu obštinu" Novi Bečej, a "sas" kandidatkinjama i kandidatima od "rešpekta, brez" obzira na stranačku pripadnost il' "nePripadnost"!!!

    Da je "uTim" i usp'o, dokaz je ova 'ajka, jer ga se niko "neBi" ni "setijo", da "takvo šta" nije "uRadijo" !!!

    Ima vremena do izbora, a da Vam "predctavim" sva imena "naTu" listu, no recimo, njegov dugogodišnji najbliži saradnik i prijatelj, Tomislav Ratković, je tek na "trinajsto mesto", što značajno doprinosi razlogu za brigu konkurenciji, jer to ipak nešto "doKaziva", da je "obština" Novi Bečej, iznad uski', stranački' interesa i zbrinjavanja partijski' kadrova !!!

    E upravo "izOTi" razloga, je i moja malenkost "naTu listu" i to "kav" poslednja, od maksimalni' trides't i jednog' odbornika !!!

    Neko "priGleda" listu "odozGorena", neko "odozDoleno", a neko od sredine, pa će je uporediti "sas" drugim listama i "vidiće" da ima razlike, jer je bitna dobrobit "sviju izObštine", a ne pojedinaca, a ne karijerista, koji se "guradu gorena", samo zbog lični' interesa !!!

    Da "neDužim", pogledajte prilog nezavisne medijske kuće - Info Biro, koja je "brez" cenzure, objavila intervju, koji će se "vrtiti" po nezavisnim, nerežimskim medijima...

    Evo zbog čega su se i "aktualni", lokalni, "kav" političari, pridružili režimskoj 'ajci, "protivu" istine !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora