NovoMiloševačka Slika dana - 02.03.2017

IzDrkavanje vlasti, po siromaškim državljanima II

IzDrkavanje vlasti, po siromaškim državljanima II

    Opis: Mislim da "ovakvo štâ, nigdi" nema u "celim, belim, civilizovanim" svetu !!!

    Naime i šire je dobro je poznato , da "otKad" je "ove vlasti", nikad', góra "financijska, situvacija" nije bila, "uZadnji" pedes't, šezdes't godina !!!

    Do "jučeraske" ste u "Miloševo", overu "podPisa", prepisa, rukopisa i sličnog', lepo i lako mogli da obavite "uNašu" Mesnu kancelariju i "gotavo" !!!

    E, "odCad", pa ko znâ "doklena", to više nećete moći da uradite u "Miloševo", neg' znâ se, u "Novim" Bečeju i to ne "uObštinu", ne "uSud", neg' kod "obštinskog notaroša", jer je napr'dnjačka vlast tako to "sMislila" da treba !!!

    Tog' u "selo", još uvek nisu svesni, ni pripadnici SnS-ovaca, dok ne budu trebali nešto da "overidu" !!!

    E sad', nešto vam je 'itno i nadate se, da ćete "jedan" čas "upaliti afto" il' "naVatati aftobus, ajzliban" il' kak'og "divijog taksiku" i obaviti pos'o..., neee..., "obštinski notaroši" sad' imadu tol'ko posla, da jedino u "taki slučaj" možete zakazati termin i ništa drugo !!!

    "PriTim" dobro paz'te..., u naredne dve nedelje, jedino će oni moći da "vršidu" overu "podPisa", a u "vezu sas" kandidatima za "pridstojeće preceničke" izbore "države na Srbiju", samo da bi se napr'dnjački kandidat "izForciro" i "onemogućijo" ostalim', da uspedu "uTim poslu" !!!

    I naravno..., ono što je "doSad" koštalo "okolo" sto i pedes't dinara, "odCad" će koštati najmanje dve 'iljade dinara, plus putni troškovi, plus "danguba", pa Vi vid'te, kako ova vlast "vole" da se "izDrkava" po ovim, jadnim narodu...

    Ovi' dana su krenili napr'dnjački anketari po selu..., šereti "sevoski" su i' "proZvali" da su - "anektari", koji za razliku od nji', "uBeđujedu" poštene ljude da "glasadu" za "njinog firera" i kad' im se neko usprotivi, "sObzirom" na katastrofalnu "finanacijsku situvaciju, brezPoslenost", fizičku i imovinsku bezbednost i ostalo slično..., "tvrdidu" da će vrlo uskoro biti "mlogo" bolje !?!

    Malo smo mesto, pa ćete o'ma' "priPoznati napr'dnjačke anektare" i pre neg' što bilo šta "proZboridu", pitajte i' "sledećo":

    - A što se sad' za overu dokumenata, mora zakazivati i putovati do Novog Bečeja, kod "obštinskog notaroša, po deset do "petnajst" puta većoj "ceni koštanja" ?

    "Cigurno" će biti "svakojaki, glupavi" i nevešti' odgovora...

    Ko je pomen'o "onu staru", da - riba od glâve smrdi ( vidi jučera'nju naslovnu fotografiju, "skinutu sas" interneta... ) !!!

    P.S. - nadam se, da ćete mi oprostiti zbog naslova, no nisam mog'o ništa kulturnije, a približnije da upotrebim, "kav" opis ovak'e "brezObrazno", samozadovoljavajuće râdnje, "aktualne", narcisoidne vlasti, nad "siromaškim" državljanima, "države na Srbiju" !!!

    NM SLIKE DANA DODATAK

    

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora