NovoMiloševačka Slika dana - 17.01.2019

Nas je ipak više ?

Nas je ipak više ?

    Opis: Kak'a su ovo opet došla vremena..., po pricipu - Volim i ja vas , "aktualna" vlast mitingu, organizuje kontramiting i to zajedno "sas" posetom ruskog "precenika" Vladimira Putina !!!

    Paz'te dobro..., nemam ja ništa "protivu" oni', koji "voledu" Putina, al'..., ako neko 'oće da ide, da ga vidi, nek' sâm snosi "trošak okolo" prevoza do "BeVoGrada", 'râne i pîća, dnevnica, "savobraćajne" gûžve, parkinga..., "slobodnog dâna" i tako to, a ne da o trošku poreski' obveznika, sve to obezbedi stranka na vlasti !?!

    Pa zamislite..., samo iz naše "obštine" Novi Bečej, treba da "bidne isterano" na "bevogradcke sokâke", puni' 6 ( i slovom: šest... ) "aftobusa" !?!

    I to "zaTo", što je "njinim fireru", teško povređena sujeta, velikim "brojom" ljudi, na spontano organizovane mitinge !!!

    NaPR'DNO..., nema šta !!!

    E..., to me je sve podcetilo, na jedan "divan", koji sam "vodijo sas" jednim "Srbijancom", a koji "kav" slučajno ( il' možda namerno... ), nikako nije mog'o da zapamti da sam Banaćan, neg' mi je stalno "govorijo", da sam Bačvan ?!?

    Džabe što sam ja njemu "govorijo", da bi se pre "ubijo", neg' da sam Bačvan, on je i dalje ter'o po "njegovim"...

    A "ondak" sam mu ovako "obJasnijo":

    I "ondak" je "zapamtijo" ko je kô, za sva vremena !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora