NovoMiloševačka Slika dana - 14.12.2022

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN  I !!!

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN I !!!

    Opis: Znam da "neVolete", kad' "ovakvo štâ" pišem, al' šta ću, kad' môram..., a i Vi ste svi "moji", pa ćete me razumeti...

    Približava se 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) rođendan, "otKad" se "poJavijo" Prvi NM "sajit" i od "ondak kataDnevno izalazi", a to "pada" na 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) "december" !!!

    "Mlogi tvrdidu", da je u život', to "najLepči" rođendan i da ga treba proslaviti, baš, baš onako !!!

    "Cigurno" se sećate, da sam "bijo" gost 5kazanja, povodu "njinog" 18-og rođendana, uz obećanje, koje je dao autor emisije Bora Otić, da će nam uzvratiti posetu i napraviti prilog "povodu našog", istog' jubileja !!!

    "Obratijo" sam se mom drugu, još "ot zabavišta, priko" osnovne škole, gimnazije i "sas" kojim sam "mlogo" godina "râdijo" u "istu firmu", a koji se "zove" i "priZîva" - Milinko Arsenov..., da organizuje proslavu "punoLetctva" !!!

    Pored tôg', što je saradnik na ovaj "sajit, sas mlogim" prilozima, znâte ga i "kav" organizatora manifestacije - Plevna KARLOVO Dragutinovo - 270 godina trajanja, čiji je "teret", maltene sâm izn'o !!!

    I tako je "priduzimljivi" Milinko, o'ma' "obezbedijo zaBadava", da se na bilborde iz pravca Kikinde i Novog Bečeja, "postavidu plekate" tim povodom, već je "odredijo" datum i "divanijo sas" poznatim, javnim ličnostima iz sveta medija i kulture, da nam "dođedu" u posetu i "učestvujedu" u program' proslave..., no, kad' smo se "sutridan" čuli "priko" telefona, uznemireno mi je kaz'o:

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora