NovoMiloševačka Slika dana - 15.12.2022

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN  II !!!

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN II !!!

    Opis: Čim u naslov' vidite ono - II, znate da je je ovo drugi nastavak, tako da bi bilo dobro da, ako već niste, "priGledate" - I nastavak, pa da "idêmo" dalje...

    Oni koji su to već "vidili", mogu "priSkočiti" uvod...

    - UVOD ODAVDE

    Znam da "neVolete", kad' "ovakvo štâ" pišem, al' šta ću, kad' môram..., a i Vi ste svi "moji", pa ćete me razumeti...

    Približava se 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) rođendan, "otKad" se "poJavijo" Prvi NM "sajit" i od "ondak kataDnevno izalazi", a to "pada" na 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) "december" !!!

    "Mlogi tvrdidu", da je u život', to "najLepči" rođendan i da ga treba proslaviti, baš, baš onako !!!

    "Cigurno" se sećate, da sam "bijo" gost 5kazanja, povodu "njinog" 18-og rođendana, uz obećanje, koje je dao autor emisije Bora Otić, da će nam uzvratiti posetu i napraviti prilog "povodu našog", istog' jubileja !!!

    - UVOD DOVDE

    - RÂZRADA ODAVDE

    Pitate se "cigurno, koji" je tâj Dragan Rauški, koji mi "kav, neDa" Žitni magacin, a "pod" izgovorom - a pa, ne može..., on je NEPODOBAN... i koji nedeljama, posle te izjave, nije 'teo da mi odgovori na telefonske pozive i sms poruke !!!

    Dragan Rauški je trenutno - Načelnik Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo, lokalno-ekonomski razvoj i zaštitu životne sredine, "uNašu, novobečejsku obštinu" !!!

    Lično sam se, svojim autoritetom zalag'o, kod novoposta'ljenog' "precenika obštine", a posla 2000-ite godine, da se Dragan postavi na tu "fûkciju", a iz "kikindckog" Graditelja, "posla" čega je i pad'o, a i vrać'o se "naTu fukciju"..., više "pûti"...

    Takođe je "kav" zastupnik:

    Autor je nekolicine knjiga, neženja je, živi u zajednicu "sas" mamom...

    Još dok sam "bijo" na "fukciju precenika" novobečejske obštine ( 1992-ge -1996-te ), sam "zapazijo" njegov râd, "okolo" očuvanja istorijski', "sevoski" eksponata, koji su "doTad" nepovratno nestajali, "sas" kojim' je "napunijo" kuću, šupe, tavan, "kav" i oko prve knjige - Prilog za Monografiju Novog Miloševa, koja je "predctavljena" na "Dâne" Novog Miloševa u "Novim" Sadu. "IjAko" je građevinske, a ne arheološke struke, "bijo" je vrlo uspešan, ali je im'o i strahovit' otpor "ondašnje", u vîdu ondašnje "sive eminecije", arheologa Branka Belića..., koji je "jedared izJavijo":

    "Ondak" sam "uPriličijo" zajednički sastanak, u "nekadanju Kamin sâlu" Lovačkog doma, "posla" čega je "pretisak" prest'o...

    Dalje, ako u bilo "koju stanicu" NM "sajita, gorena" desno, u "priTraživač", upišete - Dragan Rauški il' Dragana Rauškog i slično, dobićete na stotine NM Slika dana, u kojim' "uGlavnim fâlim" Dragana il' "obavešćavam" šta je "ondak râdijo"...

    Slično je i ako "uKuckate" - muzej kotarka i isto tako i - žitni "magacin"...

    Priložnik sam "mlogo" eksponata, fotografija i pomenuti' "obavešćenja" o râdovima i "događanima" oko sveg', tôg'..., "mloge" domaće goste, "kav" i iz inostranstva, novinarske, radijske, televizijske ekipe, sam "sprovodijo" i upoznav'o "uTa" dva objekta, "kav" kustos amater i eto..., tô mi je "fâla" ?!?

    "NeMogu" dalje o "ovim"..., skratiću za "danaske"...

    - RÂZRADA DOVDE

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora