NovoMiloševačka Slika dana - 16.12.2022

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN  III !!!

Vaš natzornik NM sajita je - NEPODOBAN III !!!

    Opis: Čim u naslov' vidite ono - III, znate da je ovo drugi nastavak, tako da bi bilo dobro da, ako već niste, "priGledate" - I nastavak, o'ma' "zatim" i - II nastavak, pa da "idêmo" dalje...

    Oni koji su to već "vidili", mogu "priSkočiti" uvod...

    - UVOD ODAVDE

    Znam da "neVolete", kad' "ovakvo štâ" pišem, al' šta ću, kad' môram..., a i Vi ste svi "moji", pa ćete me razumeti...

    Približava se 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) rođendan, "otKad" se "poJavijo" Prvi NM "sajit" i od "ondak kataDnevno izalazi", a to "pada" na 18-ti ( i "slovom": "osamnajsti"... ) "december" !!!

    "Mlogi tvrdidu", da je u život', to "najLepči" rođendan i da ga treba proslaviti, baš, baš onako !!!

    "Cigurno" se sećate, da sam "bijo" gost 5kazanja, povodu "njinog" 18-og rođendana, uz obećanje, koje je dao autor emisije Bora Otić, da će nam uzvratiti posetu i napraviti prilog "povodu našog", istog' jubileja !!!

    - UVOD DOVDE

    - RÂZRADA ODAVDE

    Već sam "naPomenijo", da je Rauški, uporno "odbivo", da se javi na moje telefonske pozive i sms poruke i sve više mi se vrzmala, "ona po glâvi" - "kav", kad' nôj "zaBije" glavu u pesak..., kad' sam ga "jedared" slučajno "spazijo" u "Novim" Bečeju"i naravno, "krenijo" sam mu u susret !!!

    Čim je vidijo" da mu prilazim, već još "sas" dva, tri "mêtra" razdaljine je poč'o da mi prûža ruku, da se "kav" rukujemo, što bi značilo, po "mojim" mišljenju, da je očekiv'o šamarčinu, što nikad' "neBi uRadijo" il' da je krîv za nešto...

    "Posla" uvodnog' dela "divana, di" sam ga "podCetijo" šta sam sve dobronamerno za njega "uRadijo", dalje je "išlo" ovako:

    - RÂZRADA DOVDE

    - ZAKLJUČAK ODAVDE

    "Daklem"..., Dragan Rauški nije kriv..., on je "inštruisan", od strane "višlje inštance", da sam ja NEPODOBAN !!!

    Pokušaću da s'vatim, da njegov status, râdni položaj i ulaganja u pomenute, muzejske objekte, unek'olko "zavisidu" od "višlje inštance", to jest', "kav precenika" novobečejske "obštine" !!!

    "Kav raniji precenik obštine", nikad' se nisam "služijo, sas" tak'om, "kav" politikom, "sas" pozicije sile i pretnji, "spreću" ovog', "aktualnog" !!!

    Isto tako, se nikad' "neBi" pon'o "kav" Dragan..., "ciguran sam !!!

    - ZAKLJUČAK DOVDE

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora