NovoMiloševačka Slika dana - 25.05.2023

Moj letnji, solarni tuš, je naNovo u fukciju !!!

Moj letnji, solarni tuš, je naNovo u fukciju !!!

    Opis: "Jučeraske" sam "naNovo" moj, "letnjo", solarni tuš, "metno" u "fukciju" i to "negdi", o'ma' "posla pôdneva", da bi se već oko pet "cati" tušir'o i zamislite, mor'o sam vodu "izOTog" bojlera, da mešam "sas" 'lâdnom iz vodovoda, jer je bila vrela !!!

    Najranije sam "sizonu otvorijo" 18-og marta, a najkasnije "zatvorijo" 12-og "novembera", što znači da ove godine kasnim, zbog ovogodišnji', vremenski' uslova !!!

    Ako uzmete u obzir, da se "uTaj perijod", tuširam i po nekol'ko "pûti naDan", a da se desi i da "priskočim" nekol'ko dâna, "uŠpara" se dosta troška, što se tiče "štruje" il' gasa, u zavisnosti "odOTog", iz "čega dobljavate" vruću vodu !!!

    Utisak mi je, da je tako "uGrijata" voda, "mlogo" prijatnija i zdravija, neg' na druge načine, a i "nejIde" u kanalizaciju !!!

    Mislim da ni "neTreba" da Vam pričam, o tuširanju u "avliju" na "otvorenim" i "danjom", a i "noćom, poGotovu" pod zvezdama il' različitim, mesečevim mênama !!!

    Za râd tôg', môg', solarnog' bojlera je važno "Cûnce" i da je "tamparatura lufta, barem priko" 20° C !!!

    Celu, tû "skalameriju" sam "naPravijo", od "odpadnog" mat'rijala, pa ću, kad' "jedared bidnem" im'o vremena, sve to lepo "šematcki predctaviti" i objasniti, kako da i Vi jednostavno i brzo napravite slično, naravno, ako imate uslova i volje !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora