NovoMiloševačka Slika dana - 04.07.2023

Kaštilj brez ograde i kapije II ?!?

Kaštilj brez ograde i kapije II ?!?

    Opis: Po nezvaničnim informacijama, metalne rešetke ograde Kaštilja, su sekli radnici JP Komunalac iz Novog Bečeja...

    "Bilo" je "mlogo rejakcija", zbog teme jučera'nje NM Slike dana i izmeđ' ostali', Ranko Cucić mi je "tražijo" kontakt telefon, pa je "išo ovaki divan":

    "Daklem"..., da sam blagovremeno "dobijo" informaciju, šta je i kako je, "pridPostaljam", da bi tekst NM Slike dana, tim povodom "bijo" u smislu - "Obština" Novi Bečej, ruši i zida celu, novu ogradu, "isprid" Kaštilja, brez obzira što je samo jedan, manji deo "bijo" sklon pâdu - svaka čast !!!

    Međutim...

    Ima jedna, nova, savremena reč, koja se "uZadnje vreme" koristi, a to je - Transparentnost !!!

    "Kanda" tu, baš i nije bilo sve, "kav" transparentno..., po pitanju - Sukoba interesa, "priko" - Nepotizma i još neki' stvâri i pojmova, te otud' i tol'ka tajnovisnost !!!

    Sećam se, da kad' je na "prevrat, brez" obzira na izbornu volju glasača, najzad post'o - kalif "naMesto" kalifa, prvo je 'teo da okreči zgradu "obštine", pa je njegov brat, još brže "otvorijo" firmu i "dobijo" taj pos'o i "naučijo da kreči"..., a ima "mlogo" godina "odTad" !!!

    Iskren da "bidnem", po teoriji verovatnoće, čisto "sumljam", da izmeđ' ova dva..., nije "bijo" i još neki..., "poslić" !!!

    Šta Vi mislite ?

    P.S. - A Ranko me nije "zvao"...

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora