NovoMiloševačka Slika dana - 06.02.2011

Monopol Telekoma V !!!

Monopol Telekoma V !!!

    Opis: Da bi mogli da se nadovežete na dana'nju, morati prvo pročitati - "prikJučeranju", a o'ma' "zaTim" i jučera'nju Sliku dana...

    Naravno da se uvek trudim, da "bidnem" dobar unuk, pa sam "naNovo" nazv'o svima dobro poznati i čuveni, "koristnički" broj Telekom Srbija-e - 9813, "neBil izDejstvovo kaki" popust il' odloženo plaćanje računa...

    "Znatel" ono:

    - Svi "aparateri" su "zavuzeti"..., "očekivato" vreme javljanja je - dva minuta !!!

    I tako nekol'ko "puti" !!!
    "Ondak" se "promeni" u:

    - Svi "aparateri" su "zavuzeti"..., "očekivato" vreme javljanja je - jedan minut !!!

    I "posla" ko zna kol'ko vremena, javi se ljubazna "aparaterka"...

    "Čisto ono", da "neBi" baš sve "priŽivljavali", što sam i ja "doŽivijo uTaj divan", evo ukratko šta se nudi:

    * da do dvadesetog "februvara", baba-teta u nekol'ko "puti", plati račun u iznos' od sedam 'iljada dinara, "zaŠta" je ostalo nešto više "ot" dve nedelje, inače će je "izKljučiti" telefon !!!
    To znači, danas, sutra, "prikoSutra" i tako dalje, a zna se da "pemzije stižedu okolo" desetog i dvades't i petog "uMesec"...

    * da baba-teta ode, "izKljučivo" lično, u "koristnički" servis Telekom Srbija-e, na "atresu": Zrenjanin, Žitni trg broj šest i tamo napiše molbu za odloženo plaćanje, pa šta "bidne"...

    * da ode na "istu, maloPređaštnju, navedenu atresu" i napiše molbu za smanjenje telefonski' troškova, "kav" slepo lice...
    To bi značilo, da bi trebalo priložiti nalaze, "ot" najmanje dva uputa lekara "obšte" prakse i još najmanje tri, četir' mišljenja i izveštaja "specijalista oftomologa" iz Novog Bečeja i Zrenjanina, a ko zna..., možda čak i "sas" VMA iz "Bevograda"..., da baba-teta "neVidi"...

    Šokiran ponuđenim "obcijama, tražijo" sam da razgovaram "sas" nekim "pridPostaljenim odOTe aperaterke, naŠta" mi je kategorički "kazala", da to nije moguće i da su "aperateri" na svima dobro poznati i čuveni, "koristnički" broj Telekom Srbija-e - 9813, jedini kontakt "sas mušterijama" u "državu Srbiju" - ostali su nedodirljivi !!!
    E "ondak" sam "tražijo", barem telefonski broj "koristničkog" servisa Telekom Srbija-e, na "atresu": Zrenjanin, Žitni trg broj šest, "naŠta" mi je rečeno, da oni "nemadu" telefonski broj, nit' telefon i da se tamo "sas" mušterijama "divani izKljučivo" ličnim kontaktom !!!
    Rek'o sam joj, da "neMogu" da poverujem, da su svi "budžovani" iz Telekom Srbija-e ograđeni zidom i nedodirljivi za nezadovoljne pretplatnike, a od koji' "žividu" !!!

    Ipak mi je kazala da postoji jedan način..., al' opet ne "priko" telefona, neg' isključivo "priko proPoručenog" pisma ( "cigurno" samo "zbogTog" da bi bilo što skuplje... ), a na "atresu":

    Telekom Srbija

    Ka direkciji ( više "puti" sam pit'o "aperaterku", dal' baš tako da napišem, što mi je i više "puti" potvrdila... )...

    11000 Beograd

    Cara Dušana 58

    Nisam im još pis'o, a da ne zaboravim da Vam kažem... i "eMajl-iro" sam Telekom Srbija-i, "priko" interneta, no evo, već nekol'ko dana nema nikak'og odgovora !!!

    Bojim se..., da ni na "priPoručeno" pismo neće odgovoriti..., a i što bi..., kad' su "ot" tri cele, jednoj poštenoj, "srbskoj pemzionerki", staroj devedes't i dve godine, uspeli da "otmedu" - samo jednu "iPo pemziju" !!!

    Sve "se nešto mislim"..., a šta bi ta moja jadna baba-teta radila, da joj nekako nisam tu "pri ruci" i kol'ko još nji' ima tak'i', kojim' je telefon jedina veza "sas" vremenom i svetom, pa im legalno, pod okrilje' države, Telekom Srbija, što ono "kažedu" - dere kožu "sas" leđa !!!

    Ipak..., kad' "naRastim" za "pemziju"..., vol'o bi da "bidnem" Telekom Srbija !!!

    Zamislite..., nema nikak'e konkurencije ni "ot" korova... i ništa, ama baš ništa "neRadim"..., nema ko šta "odozGorena" da mi "naređiva"..., nema ko šta "odozDolena" da me jebava, jer imam deb'o zid "sas sviju" strana za te, tak'e, dosadne "prostule", kojim' nešto nije "poVolji"..., a što je "priTom" još i najvažnije - "novci" samo "curidu" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...