NovoMiloševačka Slika dana - 22.10.2011

Nema dalje..., neDa precenik sela !!!

Nema dalje..., neDa precenik sela !!!

    Opis: Zamislite, š'a sam "jučeraske doŽivijo" !!!

    "Tražijo" sam da mi "poŠaljedu zapistnike u "ePeDeeF format", sas" sastanaka Mesne zajednice, od broja "trinajst", pa do zadnjog, "sedamnajstog", koji je "obdržat" u "uftornik" 18.10.2011-te i "dobijo" obećanje da će brzo stići !!!

    "Posla izvestnog" vremena, da tako kažem - "štručna" služba Mesne zajednica mi je javila, da ipak neće moći da mi pošalje zapistnike, "jerbo" je u međuvremenu "najIšo precenik" sela i kad' je čuo šta "radidu", o'ma' je strogo "zaBranijo daljnju akciju, povodu" tog' !!!

    Opa Bato !!!

    Nisam baš "ciguran", da "precenik" sela ima tak'a, jaka "oVlašćenja" i pre će biti, da je "priKršijo" nekol'ko "zakona", pogotovu onaj što se tiče informisanja, al' "oTom poTom"...

    "PoMislijo" sam, da su pomenuti "zapistnici, cigurno" posta'ljeni na nov', "zvaničan sajt" Novog Miloševa, kad' ono, "di" god da se klikne, uglavnom "stoji":

    A možda je i tu naš "precenik sela" lično i personalno "zaBranijo", da se "objavidu" ikakvi zapistnici - a ?

    Mi barem imamo od broja pet, pa do broja "trinajst", a "kav" - bunimo se nešto...

    E sad'..., sasvim drugo je pitanje, a što "neDa" da se "objavidu" ?!?

    I sâm sam član Saveta Mesne zajednice i baš se čudim, što i' sakriva od javnosti, a naročito od meštana Novog Miloševa ?

    Jes' da je na sastanak' od 18.05.2010-te godine, na predlog člana Saveta, Jakšić Mirjana, donešena odluka, da se "sedmice obdržavadu" najmanje "jedared" mesečno, a ne "kav doTad", na svaka tri meseca, što je i ušlo u "zapistnik" rečenicama:

    Predsednik je predložio podržavanje ovakvog predloga. Savet podržao jednoglasno.

    Istinaje, da to baš i nije nikad' izPoštovato, pa možda "zaTo nebi" da dâ, da se "objavidu", jer mu "ondak fali priličan" broj "zapistnika" !!!

    Pa, "ondak" se nešto "mislim"..., "odOTog trinajstog" zapistinika, pa "naOvamo", je bilo "poMalko škakljivih" tema..., pa možda "zaTo"..., al' nije..., "neVerujem" da je, samo "zbogNji zaBranijo"..., jer taki' tema ima uvek i "uSvaku" vlast...

    "NeVerujem" ni da je to sve, zbog "neIzPlaćeni" zakupa "miljenika" za korišćenje objekata Mesne zajednice, dok su drugi morali da "plaćadu" i "prilagođavadu" se rastu kursa evra, a ne i obrnuto...

    "NeVerujem" da je to ni zbog zaostali' "apanaža" Mesne zajednice prema karatistima, BKC-eju, BiK-ovima, "fuzbalerima", košarkašima, "falkloru", horu i ostalim, "mlogobrojnim koristnicaima", koji su ostali kratki' rukava ove godine, samo "zaTo" što se ne "prilagođavadu" radu Mesne zajednice Novog Miloševa u "uslove sevecke" ekonomske krize, kako je to "jedared" bila "naZvata" tema, a na "dnevni" red Saveta ?!?

    "NeVerujem", ni da je "zbogTog", što je pre "izvestnog" vremena, "brez" potrebe, a "poGotovu brez" ikak'e odluke Saveta, izvađen "flaster" i udaren nov' betonjski trotoar, po ceni koštanja od 375,000.00 din. ( I slovom: "trista" i sedamdes't i pet 'iljada dinara... ) !?!

    "NeVerujem", ni da je zbog "mlogo kojeČega" ostalog'..., a što "mlogi brezVeze tvrdidu, pod taktiku" - vid'li, pa "naBedili" !!!

    Pa šta "ondak" mož' biti u "pitanje" - što "neDa zapistnike" ?!?

    Stvarno..., "niMi" je "jastno"..., a Vama ?

    NAPOMENA - posetite: NovoMiloševačke, političke stranice...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...