NovoMiloševačka Slika dana - 13.07.2013

A što je smenjen, Dragan Belić III ?!?

A što je smenjen, Dragan Belić III ?!?

    Opis: Ko nije, nek' pročita prvi, pa o'ma' "zaTim" i drugi nastavak, ovog', "niČim izaZvatog" demantija, pa da idêmo dalje !!!

    Svi "znadu", da radim u "moju firmu" PC-dućan BeoDra i da ću, ako nisam "uNju", imati nezadovoljne mušterije i gubitak prihoda, a "precenica, kav" strogo radi samo od 07:00, do 15:00 !!!

    Dok je išla "peške" na i "sas posla", nekol'ko "puti" sam je, "posla" radnog vremena, "zvao" da "svrati", pošto je prolazila pored moje firme, no, na moju veliku žalost, nikad' nije imala vremena...

    "Sas" druge strane, nekol'ko "puti" mi je "priBacila", kad' sam "bijo" u "Mesnu zejednicu":

 • Kad' ćete vi doći ovde, da malo sedite ?!?
 •     Jestel' uočili reč - sedite, a što bi, po "mojim, skromnim" mišljenju, pre trebalo da "bidne" - radite ?!?

      "Odgovorijo" sam joj, da sam u "tri meseca", kol'ko sam "bijo" predcedavajući Privemenog organa, u "Mesnu zajednicu", sveukupno možda "bijo" nekol'ko desetina sati i da je sve odlično "fukcijonisalo". Stranke su dolazile kod mene "uFirmu", a što se poslova tiče..., pa "ljudcka civilizacija" je napredovala do te mere, da se mož' "sas" svima "divaniti", pa čak i "viditi", ako treba "priko" ekrana, što smo i nâs dvoje mogli "uSvako dôbo, brez" da otvaram - vrata Mesne zajednice !!!

      Eto, "naŽalost" i kod' neki' iz mlađi' generacija se "priNelo" ono, strogo na vreme na pos'o i nikako ranije "sas" posla, neg' što je "proPisato", al' da se sedi, a ne da se râdi, ako treba "cêli dan" !?!

      "Sas" druge strane, evo nekol'ko karakteristnični' primera, samo "uZadnji" nekol'ko meseci, a o s'vatanju posla:

      Recimo, NM slika dana od - 28.04.2013-te - "Skubština" Udruženja "pemzijonera"...

      Naravno, dok sam ja slik'o, "precenica" je "sedila" u prvi red, zajedno "sas", da tako kažem - prvim "potprecenikom"...

      Održala je govor, a i ja sam im'o tu čast, jer sam "kav predcedavajući Komesije" za pitanje "pemzijonera", doprin'o da se "njino" pitanje konačno reši !!!

      Dalje, mesec maj - 14.05.2013 - Humanitarni koncerat za Nikolu..., "precenica" i prvi "potprecenik", kako to red nalaže i priliči, "sedidu" u "prvi red"...

       , a drugi "potprecenik", to jest moja malenkost, je zajedno "sas" sinom, posta'ljo opremu za tv-prenos i naravno - slik'o !!!

      Dok su "nji" dvoje, "posla" koncerta "sedili" u "bife" USFV-a Teodor Pavlović, ja sam "kupijo" kablove i opremu i "žurijo" u "sitne sate", da postavim fotografije i snimak koncerta na internet, "neBi" li možda još neko "uplatijo" koji "dinar", za pomoć malom Nikoli i sve to "zaBadava" !!!

      Evo još nečeg', karakterističnog, a iz meseca maja - 18.05.2013 - Vojvodina NM 0 : 2 Jedinstvo Bočar !!!...

      "Precenica" je došla na "utaknicu, sas" službenim "aftom" iza tribina, mada tu nije predviđeno parkiranje i alarmirala ga "priko" kljûča, da ga neko ne ukrade !!!

      A ja sam naravno, doš'o "sas" mojim biciklom, i parkir'o ga u "blizinu", a "naMesto" alarma mi je pomog'o ker, koji je leg'o pored njega, u visoku travu, pošto se nema "novaca" da se kupi "bendzin" za kosačicu...

      Dok sam se ja "šećko" tamo-ovamo po tribinama i slik'o tok "utaknice, precenica" je "sedila" na "rezervnu" klupu za igrače...

      Ništa "drukčije nije bilo ni u 21.05.2013 - Noć Muzeja 2013-te...

      Jel' već "priPoznajete situvaciju"...

      ... i tačno znate ko radi i "slika", a ko "sedi" ?!?

      Im'o bi još čitav niz slični' primera, no mislim da stvarno više nema potrebe, jer Vam je sve jasno !!!

      Paz'te sad'..., da tako kažem - "obaTroje" smo bili na "ista mesta, sTim", da se "moje ne računa, samo"zaTo", što nisam otvar'o - vrata Mesne zajednice, u "radno vreme" ?!?

      Najčudnije je to, što je uvaženi, prvi "potPrecenik zapošljen" u "kikindcku" Livnicu, pa i za njega potpuno isto važi ono - Vrata Mesne zajednice je otvarao samo kada su sastanci Saveta i nikada više, jer "sas" posla mož' da "odcustvuje", jedino, ako je na "godišnji odmor" il' "bolovanje"...

      NASTAVIĆE SE...

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...